dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Eyl 2013 #521 şu anda canım, Tenekeli'de arkadaşlarla buluşup göbek atmak istiyor evet, bu saatte, nolmuş ben de Tepecikliyim bi şeycik olmaz beaa!..(İzmirliler anlar demek istediğimi)
şu anda canım, Tenekeli'de arkadaşlarla buluşup göbek atmak istiyor evet, bu saatte, nolmuş ben de Tepecikliyim bi şeycik olmaz beaa!..(İzmirliler anlar demek istediğimi)
BeReNN Alyam? Özel üye 10 Eyl 2013 #524 Saymakla bitmez verdiğim kiloları almaktan korkuyorum bu ara durmam lazım
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Eyl 2013 #526 biri bana ilaçlarımı içirsin, fark etmez kim olduğu. sonra gülümseyip sarılsın başımı okşasın ben de öyle uyuyayım istiyorum..
biri bana ilaçlarımı içirsin, fark etmez kim olduğu. sonra gülümseyip sarılsın başımı okşasın ben de öyle uyuyayım istiyorum..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2013 #527 dderya dediki: biri bana ilaçlarımı içirsin, fark etmez kim olduğu. sonra gülümseyip sarılsın başımı okşasın ben de öyle uyuyayım istiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Oy oy geçmiş olsun ben içireyim o zaman farketmiyor nede olsa kişi
dderya dediki: biri bana ilaçlarımı içirsin, fark etmez kim olduğu. sonra gülümseyip sarılsın başımı okşasın ben de öyle uyuyayım istiyorum.. Genişletmek için tıklayın... Oy oy geçmiş olsun ben içireyim o zaman farketmiyor nede olsa kişi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Eyl 2013 #528 onunkötü olduğunu görmek istiyorum...mutsuz ve pişman..
dderya kOkOşŞ V.I.P 13 Eyl 2013 #529 Çağlayağmur dediki: Oy oy geçmiş olsun ben içireyim o zaman farketmiyor nede olsa kişi Genişletmek için tıklayın... minnettar olurum Çağlayağmur senin bu şevkatine bayılıyorum.. Keşke ben de öyle olsam, keşke herkes olsa sayende, huzur içinde uyuyabilirim...
Çağlayağmur dediki: Oy oy geçmiş olsun ben içireyim o zaman farketmiyor nede olsa kişi Genişletmek için tıklayın... minnettar olurum Çağlayağmur senin bu şevkatine bayılıyorum.. Keşke ben de öyle olsam, keşke herkes olsa sayende, huzur içinde uyuyabilirim...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 13 Eyl 2013 #530 dderya dediki: minnettar olurum Çağlayağmur senin bu şevkatine bayılıyorum.. Keşke ben de öyle olsam, keşke herkes olsa sayende, huzur içinde uyuyabilirim... Genişletmek için tıklayın... Tamam saçlarını okşadıktan sonra öreceğim söz
dderya dediki: minnettar olurum Çağlayağmur senin bu şevkatine bayılıyorum.. Keşke ben de öyle olsam, keşke herkes olsa sayende, huzur içinde uyuyabilirim... Genişletmek için tıklayın... Tamam saçlarını okşadıktan sonra öreceğim söz