YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 24 Ags 2015 #724 Son zamanlarda fazlaca ara verdiğim bir şey istiyor.
Düş Özel Üye Özel üye 24 Ags 2015 #725 YoRuMSuZ dediki: Son zamanlarda fazlaca ara verdiğim bir şey istiyor. Genişletmek için tıklayın... Istemeyeydi iyiydi.
YoRuMSuZ dediki: Son zamanlarda fazlaca ara verdiğim bir şey istiyor. Genişletmek için tıklayın... Istemeyeydi iyiydi.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 25 Ags 2015 #726 Düş dediki: Istemeyeydi iyiydi. Genişletmek için tıklayın... Duyguları kontrol etmeyi öğrendim de istekler hala sorun.
Düş dediki: Istemeyeydi iyiydi. Genişletmek için tıklayın... Duyguları kontrol etmeyi öğrendim de istekler hala sorun.
Düş Özel Üye Özel üye 27 Ags 2015 #728 YoRuMSuZ dediki: Duyguları kontrol etmeyi öğrendim de istekler hala sorun. Genişletmek için tıklayın... Duygularini kontrol edebilseydin o istekler olmazdi yavrucum
YoRuMSuZ dediki: Duyguları kontrol etmeyi öğrendim de istekler hala sorun. Genişletmek için tıklayın... Duygularini kontrol edebilseydin o istekler olmazdi yavrucum