dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #812 buhurdan dediki: @dderya bi çay koysaydı da içseydik Genişletmek için tıklayın... sana yaptıracaktım ama neyse bi sonrakini senden bekliyorum
buhurdan dediki: @dderya bi çay koysaydı da içseydik Genişletmek için tıklayın... sana yaptıracaktım ama neyse bi sonrakini senden bekliyorum
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #817 buhurdan dediki: çay olsa iyi olurdu @dderya Genişletmek için tıklayın... ben çay içmicem bugün fazla içtim demir eksikliği oluyo
buhurdan dediki: çay olsa iyi olurdu @dderya Genişletmek için tıklayın... ben çay içmicem bugün fazla içtim demir eksikliği oluyo
buhurdan Özel Üye Özel üye 14 Ock 2017 #818 dderya dediki: ben çay içmicem bugün fazla içtim demir eksikliği oluyo Genişletmek için tıklayın... bende demir var sana gönderirim olmadı kahve de olur sıkıntı yok
dderya dediki: ben çay içmicem bugün fazla içtim demir eksikliği oluyo Genişletmek için tıklayın... bende demir var sana gönderirim olmadı kahve de olur sıkıntı yok
dderya kOkOşŞ V.I.P 14 Ock 2017 #819 buhurdan dediki: bende demir var sana gönderirim olmadı kahve de olur sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın... kahve olsun o zmn ama sen yapacaksın
buhurdan dediki: bende demir var sana gönderirim olmadı kahve de olur sıkıntı yok Genişletmek için tıklayın... kahve olsun o zmn ama sen yapacaksın