HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Mrt 2013 #371 felsefe_mi dediki: Adana Kebap olsa reddetmem Çok özledim bea Genişletmek için tıklayın... Bir ay sonra bana fotoğrafını at Ama kadraja sığdır tamam mı
felsefe_mi dediki: Adana Kebap olsa reddetmem Çok özledim bea Genişletmek için tıklayın... Bir ay sonra bana fotoğrafını at Ama kadraja sığdır tamam mı
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #372 HAYAL__ dediki: Bir ay sonra bana fotoğrafını at Ama kadraja sığdır tamam mı Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani? Kebap fotoğrafını ne yapacaksın anlamadım
HAYAL__ dediki: Bir ay sonra bana fotoğrafını at Ama kadraja sığdır tamam mı Genişletmek için tıklayın... Nasıl yani? Kebap fotoğrafını ne yapacaksın anlamadım
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 8 Mrt 2013 #373 felsefe_mi dediki: Nasıl yani? Kebap fotoğrafını ne yapacaksın anlamadım Genişletmek için tıklayın... Hahahah )) sen çok yaşa emi... senin fotoğrafını canımm
felsefe_mi dediki: Nasıl yani? Kebap fotoğrafını ne yapacaksın anlamadım Genişletmek için tıklayın... Hahahah )) sen çok yaşa emi... senin fotoğrafını canımm
felsefe_mi ...!... Özel üye 8 Mrt 2013 #374 HAYAL__ dediki: Hahahah )) sen çok yaşa emi... senin fotoğrafını canımm Genişletmek için tıklayın... KEbap muhabbeti üzerine gelince Hey allahım
HAYAL__ dediki: Hahahah )) sen çok yaşa emi... senin fotoğrafını canımm Genişletmek için tıklayın... KEbap muhabbeti üzerine gelince Hey allahım
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Tem 2013 #378 Beni dışarı çıkarıcak, sempatik, harika birini reddedemezdim.
Vapurdumanı Özel Üye Özel üye 19 Tem 2013 #379 Yanlız kalmak isteyen beni dinleyen birini reddedemezdim.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 20 Tem 2013 #380 Oruc mevsimi olmasaydi eger, guzel bir cilingir sofrasini. An itibariyle zaten reddemeyecegim havayi teneffus ediyorum.
Oruc mevsimi olmasaydi eger, guzel bir cilingir sofrasini. An itibariyle zaten reddemeyecegim havayi teneffus ediyorum.