dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Mrt 2017 #611 buhurdan dediki: bardağa adını da yazayım mı Genişletmek için tıklayın... o ne demek ya
buhurdan Özel Üye Özel üye 9 Mrt 2017 #612 dderya dediki: o ne demek ya Genişletmek için tıklayın... hee starbaksta rabırtsta bilmem nerde bardağa isim yazınca bişey yok ben yazınca vooov o ne demek
dderya dediki: o ne demek ya Genişletmek için tıklayın... hee starbaksta rabırtsta bilmem nerde bardağa isim yazınca bişey yok ben yazınca vooov o ne demek
dderya kOkOşŞ V.I.P 9 Mrt 2017 #613 buhurdan dediki: hee starbaksta rabırtsta bilmem nerde bardağa isim yazınca bişey yok ben yazınca vooov o ne demek Genişletmek için tıklayın... valla cam bardağa yazabiliyosan yaz bakiim
buhurdan dediki: hee starbaksta rabırtsta bilmem nerde bardağa isim yazınca bişey yok ben yazınca vooov o ne demek Genişletmek için tıklayın... valla cam bardağa yazabiliyosan yaz bakiim
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 28 Ags 2017 #618 Bir sevgili koluna takacaksın deniz kenarına gideceksin başını omzuna koyacaksın dinleyeceksin ne anlatırsa
Bir sevgili koluna takacaksın deniz kenarına gideceksin başını omzuna koyacaksın dinleyeceksin ne anlatırsa