MeRciMeK V.I.P V.I.P 1 Tem 2013 #292 cemree dediki: bitirdin mi nasıl ?? Genişletmek için tıklayın... Bitirdim ama çok okunası bir kitap değil yani bana göre.. Okumadığında birşeyler eksik kalmaz Herkes ayıldı bayıldı gerçi Ama çok merak ediyorsan oku tabi zaten 3 kitap toplamda 3 gün ( :
cemree dediki: bitirdin mi nasıl ?? Genişletmek için tıklayın... Bitirdim ama çok okunası bir kitap değil yani bana göre.. Okumadığında birşeyler eksik kalmaz Herkes ayıldı bayıldı gerçi Ama çok merak ediyorsan oku tabi zaten 3 kitap toplamda 3 gün ( :
cemree =)=) V.I.P 1 Tem 2013 #293 MeRciMeK dediki: Bitirdim ama çok okunası bir kitap değil yani bana göre.. Okumadığında birşeyler eksik kalmaz Herkes ayıldı bayıldı gerçi Ama çok merak ediyorsan oku tabi zaten 3 kitap toplamda 3 gün ( : Genişletmek için tıklayın... Evet herkes bayıldı seriye =)
MeRciMeK dediki: Bitirdim ama çok okunası bir kitap değil yani bana göre.. Okumadığında birşeyler eksik kalmaz Herkes ayıldı bayıldı gerçi Ama çok merak ediyorsan oku tabi zaten 3 kitap toplamda 3 gün ( : Genişletmek için tıklayın... Evet herkes bayıldı seriye =)
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Tem 2013 #297 "Gerçekten Yaşıyor Musun" bitti, hiç sevmedim. Bazı güzel şeyler yakalamış yazar ama anlatamamış, çok yüzeysel kalmış kitap. Kısacası verdiğim para ve zamana yazık oldu, çok okunanlara da aldanmamak lazımmış. "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü aldım. Yarın başlayacağım..
"Gerçekten Yaşıyor Musun" bitti, hiç sevmedim. Bazı güzel şeyler yakalamış yazar ama anlatamamış, çok yüzeysel kalmış kitap. Kısacası verdiğim para ve zamana yazık oldu, çok okunanlara da aldanmamak lazımmış. "Böyle Buyurdu Zerdüşt"ü aldım. Yarın başlayacağım..