felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Ock 2014 #342 _nehir_ dediki: Ders kitaplarımı Genişletmek için tıklayın... Bölüm birinciliği bekliyorum canım bu sene senden haberin olsun
_nehir_ dediki: Ders kitaplarımı Genişletmek için tıklayın... Bölüm birinciliği bekliyorum canım bu sene senden haberin olsun
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Ock 2014 #343 felsefe_mi dediki: Bölüm birinciliği bekliyorum canım bu sene senden haberin olsun Genişletmek için tıklayın... Alttan kalan derslerimi temizlesem yeter valla ya mevkide, şanda, şöhrette gözüm yok
felsefe_mi dediki: Bölüm birinciliği bekliyorum canım bu sene senden haberin olsun Genişletmek için tıklayın... Alttan kalan derslerimi temizlesem yeter valla ya mevkide, şanda, şöhrette gözüm yok
felsefe_mi ...!... Özel üye 12 Ock 2014 #344 _nehir_ dediki: Alttan kalan derslerimi temizlesem yeter valla ya mevkide, şanda, şöhrette gözüm yok Genişletmek için tıklayın... Hiii bu kadar ders çalışmanın nedeni çözüldü Tamam başarılar
_nehir_ dediki: Alttan kalan derslerimi temizlesem yeter valla ya mevkide, şanda, şöhrette gözüm yok Genişletmek için tıklayın... Hiii bu kadar ders çalışmanın nedeni çözüldü Tamam başarılar
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 12 Ock 2014 #345 felsefe_mi dediki: Hiii bu kadar ders çalışmanın nedeni çözüldü Tamam başarılar Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
felsefe_mi dediki: Hiii bu kadar ders çalışmanın nedeni çözüldü Tamam başarılar Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 13 Ock 2014 #348 Bir kitaplık kaçamak yaptım dün Ve Sen Kuş Olur Gidersin - Tarık Tufan
MeRciMeK V.I.P V.I.P 16 Ock 2014 #350 Sevgili hocamızın doçentlik tezini okuyorum birkaç sayfa kaldı nasıl enginleştim anlatamam.. Sınava dahil olmasa da okurdum yani gerçekten
Sevgili hocamızın doçentlik tezini okuyorum birkaç sayfa kaldı nasıl enginleştim anlatamam.. Sınava dahil olmasa da okurdum yani gerçekten