KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ags 2010 #51 aşk ve gurur u okudum en son henüz baslamadım yeni bi kitaba... bulabilirsem hanifi avcı nın kitabına baslamayı düşünüyorum..
aşk ve gurur u okudum en son henüz baslamadım yeni bi kitaba... bulabilirsem hanifi avcı nın kitabına baslamayı düşünüyorum..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Şbt 2011 #58 KıRMıZı dediki: Secret Genişletmek için tıklayın... guzel kitaptı cok önceleri okumustum biraz unutmusum galiba tekrar okumaliyim bu arada araci oldunuz hatirlamamda tesekkürler.
KıRMıZı dediki: Secret Genişletmek için tıklayın... guzel kitaptı cok önceleri okumustum biraz unutmusum galiba tekrar okumaliyim bu arada araci oldunuz hatirlamamda tesekkürler.
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Şbt 2011 #59 caglayagmur dediki: guzel kitaptı cok önceleri okumustum biraz unutmusum galiba tekrar okumaliyim bu arada araci oldunuz hatirlamamda tesekkürler. Genişletmek için tıklayın... rica ederim..annem okudu çk begendi..bende ondan okumaya başladım...ama gerçekten güzl bi kitap....
caglayagmur dediki: guzel kitaptı cok önceleri okumustum biraz unutmusum galiba tekrar okumaliyim bu arada araci oldunuz hatirlamamda tesekkürler. Genişletmek için tıklayın... rica ederim..annem okudu çk begendi..bende ondan okumaya başladım...ama gerçekten güzl bi kitap....