KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 25 Ekm 2015 #592 Elimde bir sürü okunacak kitap var ama bu aralar hiç okuma isteğim yok..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 27 Ekm 2015 #593 hırkayı dokumadım o yare sokulmadım bir hayli zaman oldu bir kitap okumadım.. Son düzenleme: 27 Ekm 2015
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 27 Ekm 2015 #594 BEŞİKTE DURDUĞU GİBİ DURMUYOR
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Ksm 2015 #596 En son okuduğum kitabın sonlarında kaldım bitiremedim 1 aydır uyumaktan kitap okuyamıyorum :/ Biran önce kitaplarıma dönüş yapmam gerekli !
En son okuduğum kitabın sonlarında kaldım bitiremedim 1 aydır uyumaktan kitap okuyamıyorum :/ Biran önce kitaplarıma dönüş yapmam gerekli !
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 19 Ksm 2015 #598 Galileo'nun Karısı 1 yıl önce almışım kitabı 5 sayfa okumuşum bırakmışım yeniden başladım 15 gün oldu 40 sayfa anca okuyabildim kitap okumaya vakit kalmadı..
Galileo'nun Karısı 1 yıl önce almışım kitabı 5 sayfa okumuşum bırakmışım yeniden başladım 15 gün oldu 40 sayfa anca okuyabildim kitap okumaya vakit kalmadı..