P Papatya V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #171 Papatya dediki: Hiçbir şeye bağımlı değilim. Her şeyden kolay vazgeçebilirim. Genişletmek için tıklayın... Bkz.
Papatya dediki: Hiçbir şeye bağımlı değilim. Her şeyden kolay vazgeçebilirim. Genişletmek için tıklayın... Bkz.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 16 Mys 2016 #172 İnternete.. O olmasa bi kadar şeyin altından nasıl kalkabilirdim bilmiyorum. Gerçi bilgi kirliliği de çok fazla, seçici olmak gerekiyor.
İnternete.. O olmasa bi kadar şeyin altından nasıl kalkabilirdim bilmiyorum. Gerçi bilgi kirliliği de çok fazla, seçici olmak gerekiyor.
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 16 Mys 2016 #173 Bir kedi bir köpeğim var cok tatlılar sanırım bağlandım...
P Papatya V.I.P V.I.P 28 Ags 2016 #177 Türk kahvesi. Sanırım bu olumsuz düşüncelerde şu aralar bende bağımlılık yaptı, nerde benim o yılmak bilmeyen hallerim, nerdee?
Türk kahvesi. Sanırım bu olumsuz düşüncelerde şu aralar bende bağımlılık yaptı, nerde benim o yılmak bilmeyen hallerim, nerdee?
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 29 Ags 2016 #179 bağımlı olmak tabiatıma ters bir durum ama saygı duyduğum hatta varlığından mutlu olduğum şeyler oldukça fazla..
bağımlı olmak tabiatıma ters bir durum ama saygı duyduğum hatta varlığından mutlu olduğum şeyler oldukça fazla..