• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Şuan bunu okusaydıı ...

aldığım habere göre kaza yapmışsın,içim yandı,bir parça koptu kalbimden,öyle merak ettim ki seni,arama cesaretim yok...ya daha kötüsü olduysa...

sadace biraz önemsenmek istiyorum sadece biraz ilgiii... hatirlanmak istiyorum kimselerden degil sadece sendenn icimde isyan firtinasi kopuyor ama susuyorumm bugün degil ama belki belki yarin beni anlarsin umuduyla bekliyorumm seni ne kadar cok sevdigimi anladigin gün benide anlarsin biliyorum...Anla iste anlaa artikkkk hayal gözlüm seni cok seviyorummmm...

sadace biraz önemsenmek istiyorum sadece biraz ilgiii... hatirlanmak istiyorum kimselerden degil sadece sendenn icimde isyan firtinasi kopuyor ama susuyorumm bugün degil ama belki belki yarin beni anlarsin umuduyla bekliyorumm seni ne kadar cok sevdigimi anladigin gün benide anlarsin biliyorum...Anla iste anlaa artikkkk hayal gözlüm seni cok seviyorummmm...

İnsallah anlar...git anlat ona sevgini dicem...kendim yapamiyorumki sana nasil soylim...

Aslında hiçkimse sevmedi bir ben sevdim seni... Severmiş gibi değil , kana kana sevdim seni , tıka basa sevdim , dolu dolu sevdim... Aslında hiçkimse sevmedi seni , onlar sevmekten çekindi oysa ben , yana yana sevdim seni... Bile bile sevdim , aklımdan zorum var gibi aklıma silah dayamışçasına... Mecburmuş gibi ve başka çarem yokmuşçasına , bir ben sevdim seni... Aslında bir sen sevmedin beni , herkesi sevdiğin gibi... Ne yormak istedim seni ne de yormak kendimi. Çok çalıştım Gitmeye de Kalmaya da... İkiside aynı acı... İkiside rezil... Daha öncede gitmiştim... Ama böyle kalarak değil.

Geri