_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Hzr 2013 #583 Hayır yani 5 puan daha versen nolurdu??? Cebinden çıkıyor sanki o puanlar
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Hzr 2013 #584 _nehir_ dediki: Hayır yani 5 puan daha versen nolurdu??? Cebinden çıkıyor sanki o puanlar Genişletmek için tıklayın... Biri de çıkıp şey der : "Az daha çalışıp 5 puan alaydın ne olurdu yani?" Ben değil, hani bir vatandaş öyle derse
_nehir_ dediki: Hayır yani 5 puan daha versen nolurdu??? Cebinden çıkıyor sanki o puanlar Genişletmek için tıklayın... Biri de çıkıp şey der : "Az daha çalışıp 5 puan alaydın ne olurdu yani?" Ben değil, hani bir vatandaş öyle derse
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Hzr 2013 #585 felsefe_mi dediki: Biri de çıkıp şey der : "Az daha çalışıp 5 puan alaydın ne olurdu yani?" Ben değil, hani bir vatandaş öyle derse Genişletmek için tıklayın... "Bi arkadaşım demişti" Hayır yani çan da yok o derste verebilirdi bence görüyorum ben başka hocalar veriyor
felsefe_mi dediki: Biri de çıkıp şey der : "Az daha çalışıp 5 puan alaydın ne olurdu yani?" Ben değil, hani bir vatandaş öyle derse Genişletmek için tıklayın... "Bi arkadaşım demişti" Hayır yani çan da yok o derste verebilirdi bence görüyorum ben başka hocalar veriyor
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Hzr 2013 #586 _nehir_ dediki: "Bi arkadaşım demişti" Hayır yani çan da yok o derste verebilirdi bence görüyorum ben başka hocalar veriyor Genişletmek için tıklayın... Veren öğretmenlerden yana değiliz... Yani notu fazla veren
_nehir_ dediki: "Bi arkadaşım demişti" Hayır yani çan da yok o derste verebilirdi bence görüyorum ben başka hocalar veriyor Genişletmek için tıklayın... Veren öğretmenlerden yana değiliz... Yani notu fazla veren
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 21 Hzr 2013 #587 felsefe_mi dediki: Veren öğretmenlerden yana değiliz... Yani notu fazla veren Genişletmek için tıklayın... Valla biz öğrenci tayfa olarak bol bol veren öğretmenlerden yanayız.. notu yani
felsefe_mi dediki: Veren öğretmenlerden yana değiliz... Yani notu fazla veren Genişletmek için tıklayın... Valla biz öğrenci tayfa olarak bol bol veren öğretmenlerden yanayız.. notu yani
felsefe_mi ...!... Özel üye 21 Hzr 2013 #588 _nehir_ dediki: Valla biz öğrenci tayfa olarak bol bol veren öğretmenlerden yanayız.. notu yani Genişletmek için tıklayın... Hiç şüphem yok
_nehir_ dediki: Valla biz öğrenci tayfa olarak bol bol veren öğretmenlerden yanayız.. notu yani Genişletmek için tıklayın... Hiç şüphem yok