KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 2 Tem 2013 #612 farkında değilsin ama benim için yerin herkesten farklı..
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 10 Tem 2013 #614 Seni Sevmek , bir tercihti. Ama yanlış ama doğru, o seçim benimdi..
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 10 Tem 2013 #615 Beni öyle mutlu ettinki bilemezsin. Ses tonumdan belli olmuştur eminim Ama işte kelimelere dökemedim. Seni çok seviyorum dostummm...
Beni öyle mutlu ettinki bilemezsin. Ses tonumdan belli olmuştur eminim Ama işte kelimelere dökemedim. Seni çok seviyorum dostummm...
Esr3 Özel Üye Özel üye 11 Tem 2013 #616 Ramazan ramazan tribin hic cekilmiyor be annecim valla sirf laf sokmaman icin full calisasim var. bir an önce ya özüne dön yada psikopat olcam ben
Ramazan ramazan tribin hic cekilmiyor be annecim valla sirf laf sokmaman icin full calisasim var. bir an önce ya özüne dön yada psikopat olcam ben
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 11 Tem 2013 #617 Mesafenin önemi yoktur..Burnunun dibinde olsa ne olacak?? Seni anlamıyorsa, Ama birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda..En ihtiyaç duyduğun anda,İki satırıyla bile olsa,Bir çırpıda yanı başında..Mesafe uzaklıklarda değil,Mesafe fedakarlıkta!
Mesafenin önemi yoktur..Burnunun dibinde olsa ne olacak?? Seni anlamıyorsa, Ama birisi vardır ki dünyanın öbür ucunda..En ihtiyaç duyduğun anda,İki satırıyla bile olsa,Bir çırpıda yanı başında..Mesafe uzaklıklarda değil,Mesafe fedakarlıkta!
eCeL Az insan çok huzur ! Özel üye 11 Tem 2013 #618 Her erkeğin hayalinde bir kadın yatar. Ve o kadın büyük ihtimalle, başka bir erkeğin koynunda yatar...
Her erkeğin hayalinde bir kadın yatar. Ve o kadın büyük ihtimalle, başka bir erkeğin koynunda yatar...