Süper Lig & Tahmin bölümü galibi Zeyno0

YoRuMSuZ

Biz işimize bakalım...
Süper Lig & Tahmin bölümündeki yarışı açık ara ile Zeynoo kazandı :) Kendisini tebrik ediyorum, ödül olarak 20.000 ÇTL düşünmüştüm ancak kendisinin ÇTL miktarını görünce birmiktar borç isteyesim geldi :D

Yeni sezona kadar bu bölümü deaktif edicez arkadaşlar.

Evet öncelikle, zeyno arkadaşımızı yürekten tebrik ederim. Tabi bu arada 2 hafta sahalardan(tahminlerden) uzak kalmak zorunda kaldım tabi birazda onun etkisiyle bu sezonu kaybettik bir puan farkla... Olsun hak eden kazanırmış demek ki zeyno arkadaşımızın hakkı imiş. Bende bu hakka ortak sayılırım bir puan nedir ki. :-). Ödül varsa bende isterim. :-) . Bizler yaşam sahasında gönüllerin birincisiyiz herdaim... Hep birinci olalım. EMİ.

Zeynoo çok önce başladı hocam yarışmaya :) Olayı önemsedi yani :) Bir dahaki turda kesinlikle bir bayana kaptırmayalım bu yarışı :) Zaten moralim acayip şekilde bozuldu Trabzon'un şampiyon olamamasına bir de burda bayan arkadaş birinci olmuş offf offf :)

Zeynoo çok önce başladı hocam yarışmaya :) Olayı önemsedi yani :) Bir dahaki turda kesinlikle bir bayana kaptırmayalım bu yarışı :) Zaten moralim acayip şekilde bozuldu Trabzon'un şampiyon olamamasına bir de burda bayan arkadaş birinci olmuş offf offf :)
Tüh tüh kazanmama çok üzüldün demek :D
Bayanları küçümsemeyelim lütfen :P
Benimde tahmin yapmadığım zamanlar kaçırdığım zamanlar oldu :)

Alemdar hocamın bölümdeki aktivitesi çok geç olmasına rağmen sadece 1 puanla birinciliği kaptırmış :) Bu durumda Zeynoo'ya 20.000 ÇTL vermek yerine hem alemdar hocama hem de zeynoo'ya 15.000'er ÇTL göndermek en doğrusu olacak. 5 Dakika içinde ödüller iletiliyor :)

Alemdar hocamın bölümdeki aktivitesi çok geç olmasına rağmen sadece 1 puanla birinciliği kaptırmış :) Bu durumda Zeynoo'ya 20.000 ÇTL vermek yerine hem alemdar hocama hem de zeynoo'ya 15.000'er ÇTL göndermek en doğrusu olacak. 5 Dakika içinde ödüller iletiliyor :)
Bende arada kaçırdım bazen tahminde bulunmadığımda oldu :)
Sezarın hakkı sezara :D
Ödüle lafım yok sadece birinci benim :P

Kaçırdın mı kaçırmadın mı spekülasyonlarına son vermek için ilk sıradakilerin ekran görüntüsünü yayınlamayı uygun buldum :D:D

Geri