KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Tem 2010 #11 vardı futbol topu hediye ediyoduk sanırım galatasarylı olsun
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Ags 2010 #12 Lig başladı hala siz tahminlerinizi yapmadınız mı? Ben sanırım şanssızım sadece 1 puan kazanmışım ve son sıralardayım
Lig başladı hala siz tahminlerinizi yapmadınız mı? Ben sanırım şanssızım sadece 1 puan kazanmışım ve son sıralardayım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Ekm 2010 #13 Zeynoo sen hiç durma iddia oynamaya başla. Birinci durumdasın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 1 Ekm 2010 #14 YoRuMSuZ dediki: Zeynoo sen hiç durma iddia oynamaya başla. Birinci durumdasın Genişletmek için tıklayın... Biliyorum Tamamen sallayarak tutturuyorum valla Ama iddia oynamam ya ne gerek var
YoRuMSuZ dediki: Zeynoo sen hiç durma iddia oynamaya başla. Birinci durumdasın Genişletmek için tıklayın... Biliyorum Tamamen sallayarak tutturuyorum valla Ama iddia oynamam ya ne gerek var
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 21 Ksm 2010 #15 Slm... Yine yeniden liglere döndüm... Uzun süredir tahminlerde bulunamıyordum.. Neyse bundan böyle tahminlere devam.. İyi oynayan takım kazansın diyorum... Ama cimbom şampiyon olsun.. EMİ....
Slm... Yine yeniden liglere döndüm... Uzun süredir tahminlerde bulunamıyordum.. Neyse bundan böyle tahminlere devam.. İyi oynayan takım kazansın diyorum... Ama cimbom şampiyon olsun.. EMİ....
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 23 Şbt 2011 #16 Ben de seyrek tahmin yapıyorum ama Zeyno bayların arasından sıyrılıp 1. olmuş. Kendisini tebrik ediyorum Demek ki neymiş baylar olarak daha düzenli oynayıp kısa zamanda birinciliği erkekler tarafına döndürmeliymişiz
Ben de seyrek tahmin yapıyorum ama Zeyno bayların arasından sıyrılıp 1. olmuş. Kendisini tebrik ediyorum Demek ki neymiş baylar olarak daha düzenli oynayıp kısa zamanda birinciliği erkekler tarafına döndürmeliymişiz