Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #11 GüLüCüKツ dediki: Ya bi kere denemeye kalkistim ama sutum azdi galiba bi turlu katilasmadi Genişletmek için tıklayın... YouTube de videolar var izle daha net görürsün ama geç koyulaşıyor 45 DKK kaynaması gerek ,sütü ölçmeden mi koydun acaba
GüLüCüKツ dediki: Ya bi kere denemeye kalkistim ama sutum azdi galiba bi turlu katilasmadi Genişletmek için tıklayın... YouTube de videolar var izle daha net görürsün ama geç koyulaşıyor 45 DKK kaynaması gerek ,sütü ölçmeden mi koydun acaba
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #12 GüLüCüKツ dediki: Valla bi defa denedim ama sutum cok azdi 2 bardak falandi nasil olacagini merak ettigimden denedim ama olmadi Genişletmek için tıklayın... Allah allah aslında daha da koyulaşması lazım şekeri mi tutturamadın acaba
GüLüCüKツ dediki: Valla bi defa denedim ama sutum cok azdi 2 bardak falandi nasil olacagini merak ettigimden denedim ama olmadi Genişletmek için tıklayın... Allah allah aslında daha da koyulaşması lazım şekeri mi tutturamadın acaba
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2021 #13 Lelis dediki: Allah allah aslında daha da koyulaşması lazım şekeri mi tutturamadın acaba Genişletmek için tıklayın... Şekeri ne kadar koymustum hatirlamiyorum valla
Lelis dediki: Allah allah aslında daha da koyulaşması lazım şekeri mi tutturamadın acaba Genişletmek için tıklayın... Şekeri ne kadar koymustum hatirlamiyorum valla
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 21 Mys 2021 #14 Lelis dediki: YouTube de videolar var izle daha net görürsün ama geç koyulaşıyor 45 DKK kaynaması gerek ,sütü ölçmeden mi koydun acaba Genişletmek için tıklayın... Evet hersey goz karariydi tahminen 2 bardak falandi süt, sekeride olcmeden koydum zaten
Lelis dediki: YouTube de videolar var izle daha net görürsün ama geç koyulaşıyor 45 DKK kaynaması gerek ,sütü ölçmeden mi koydun acaba Genişletmek için tıklayın... Evet hersey goz karariydi tahminen 2 bardak falandi süt, sekeride olcmeden koydum zaten
Enda Neylersin!!! V.I.P 21 Mys 2021 #16 Bir de hazır reçel daha beyaz oluyor kendi yaptığının rengi karamel renginde oluyor ama tadı aynı ayreten vanilya çubuğu da kullanabilirsiniz reçel yapımında
Bir de hazır reçel daha beyaz oluyor kendi yaptığının rengi karamel renginde oluyor ama tadı aynı ayreten vanilya çubuğu da kullanabilirsiniz reçel yapımında