YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Mys 2013 #1 Nerde o ilk maçtaki Fener nerde bu akşamki Fenerbahçe. Umarım yanıltırlar beni ama bir bezmişlik bir maç bitsede gitsek zihniyeti var oyuncularda ya.
Nerde o ilk maçtaki Fener nerde bu akşamki Fenerbahçe. Umarım yanıltırlar beni ama bir bezmişlik bir maç bitsede gitsek zihniyeti var oyuncularda ya.
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 3 Mys 2013 #5 İlk maçla uzaktan yakından alakası olmayan bir maç. Sanki tüm oyuncular değişmiş....
RUZG4R ÖylesinE ♔ V.I.P 3 Mys 2013 #7 YoRuMSuZ dediki: Nerde o ilk maçtaki Fener nerde bu akşamki Fenerbahçe. Umarım yanıltırlar beni ama bir bezmişlik bir maç bitsede gitsek zihniyeti var oyuncularda ya. Genişletmek için tıklayın... Maalesef abi benfica çok güzel top oynuyor bizde izliyoruz..(
YoRuMSuZ dediki: Nerde o ilk maçtaki Fener nerde bu akşamki Fenerbahçe. Umarım yanıltırlar beni ama bir bezmişlik bir maç bitsede gitsek zihniyeti var oyuncularda ya. Genişletmek için tıklayın... Maalesef abi benfica çok güzel top oynuyor bizde izliyoruz..(
MeRciMeK V.I.P V.I.P 3 Mys 2013 #8 Maçı izlemiyorum sadece dışarıdan gelen seslere göre yorum yaptım İlk yarı daha bi bağırmalı falandı insanlar şimdi çıt yok
Maçı izlemiyorum sadece dışarıdan gelen seslere göre yorum yaptım İlk yarı daha bi bağırmalı falandı insanlar şimdi çıt yok
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 3 Mys 2013 #9 Klasik Aykut Kocaman Taktiği..Anlamadı bu adam bu olayı..Skora yatmayı bilmiyor febe..beceremiyor..Bir de tutmuş Selçuk Şahin le başlamış maça Üvey evladı Normal oyununu oynasa belki şansı vardı ama olmadı..
Klasik Aykut Kocaman Taktiği..Anlamadı bu adam bu olayı..Skora yatmayı bilmiyor febe..beceremiyor..Bir de tutmuş Selçuk Şahin le başlamış maça Üvey evladı Normal oyununu oynasa belki şansı vardı ama olmadı..