Bu kadar teslimiyetçilik olmaz ki ya. Resmen 25 dakika boyunca kalesinin önünden çıkmadı Fener 11 'i... Neyse onların da vardır bir bildiği, bize nooluyorsa...
Fenerbahçeli değilim ama ilk maçtaki performansını her konu açıldığında söyledim, takdir ederek. Ama bu maçta resmen ruhsuzluk vardı ya. Tek ruhuyla oynayan adam da sakatlandı zaten.
Klasik Aykut Kocaman Taktiği..Anlamadı bu adam bu olayı..Skora yatmayı bilmiyor febe..beceremiyor..Bir de tutmuş Selçuk Şahin le başlamış maça Üvey evladı
Normal oyununu oynasa belki şansı vardı ama olmadı..
Katılıyorum fenerin bu duruma gelmesi bu adamın korkak oyun sistemidir..90 dakika kendi sahasına kapanan bir takımı mahalle takımı bile yener...Yazık oldu ..
Katılıyorum fenerin bu duruma gelmesi bu adamın korkak oyun sistemidir..90 dakika kendi sahasına kapanan bir takımı mahalle takımı bile yener...Yazık oldu ..
Aga burda işin içine vizyon farkı giriyor..Bakınız : Bayern..İsteseler onlarda skora yatardı camp nou da ama 3 tane daha attılar..Çok pis rencide ettiler yalnız
Neyse bizim Türk td ler arasında Terim harici cesur adam yok..Gelişmez aga böyle Türk futbolu..
o salak caneri çıkartsaydı böyle olmazdı.
gidip stochu son dakikalarda maça aldı en büyük hatası da buldu.
hele volkan bu maçta rezildi resmen top önünden geçiyo tutmuyo yok böyle bişey.
kısacası hepsi berbattı.
tek adamım var o da sow
hakkaten çok sinir bozucu bi maçtı.. hani gerçekten güzel bi futbol oynayıp elensek neyse.. yazık oldu resmen.. zaten ikinci yarıda ortada fenerbahçe diye bişey yoktu.. seyirci moduna geçtiler resmen ..
bu kafayla da finale çıkamicamız baştan belliydi zaten..
aykut kocamanı sinirle anıyoruz.. ama alex dedim dün bol bol..
neyse takılmim.. kendi eline batırdığın dikenin acısı olmaz..