RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 5 Ags 2014 #11 arz-ı hal dediki: bence söyleyelim abi,okummmayı hak edenleri okumalı insanlar Genişletmek için tıklayın... hayır söyleme ben sevdim kitabı
arz-ı hal dediki: bence söyleyelim abi,okummmayı hak edenleri okumalı insanlar Genişletmek için tıklayın... hayır söyleme ben sevdim kitabı
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 5 Ags 2014 #12 RUZG4R dediki: hayır söyleme ben sevdim kitabı Genişletmek için tıklayın... bende yarım sevdim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Eyl 2021 #15 Bu kitabı en kısa zamanda almalıyım ve ailece okumalıyız.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 29 Ags 2023 #17 İşte bu noktadan sonra hayattaki mutluluğu bulmaya başlıyorsunuz. Nedeni aslında basit: Hayatın yükünü arttıran sizin kendi içinizdeki korkular, engeller ve önyargılar. Artık bunlar
İşte bu noktadan sonra hayattaki mutluluğu bulmaya başlıyorsunuz. Nedeni aslında basit: Hayatın yükünü arttıran sizin kendi içinizdeki korkular, engeller ve önyargılar. Artık bunlar