BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 23 Mys 2022 #102 Tatlı Cadı dediki: Sorular kolay mı olmuş ne Genişletmek için tıklayın... ya ben burda zekamı patlıcana matlıcana harcıyom bunu baiste almayın sorular zor..
Tatlı Cadı dediki: Sorular kolay mı olmuş ne Genişletmek için tıklayın... ya ben burda zekamı patlıcana matlıcana harcıyom bunu baiste almayın sorular zor..
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #103 CeSuRbEy dediki: buda bizi hala görmüyo ya kimse yok diyo ya..bari ben yokken de.. Genişletmek için tıklayın... Ama hep sen cevaplıyon olmuyor öyle ama biraz millet gelsin sabahtan takipleyemedim ama herkesin bir cevap verme hakkı var en başta daha sonra bilen olmazsa ikinci kez hak doğar bunu genel olarak söylüyorum herkese
CeSuRbEy dediki: buda bizi hala görmüyo ya kimse yok diyo ya..bari ben yokken de.. Genişletmek için tıklayın... Ama hep sen cevaplıyon olmuyor öyle ama biraz millet gelsin sabahtan takipleyemedim ama herkesin bir cevap verme hakkı var en başta daha sonra bilen olmazsa ikinci kez hak doğar bunu genel olarak söylüyorum herkese
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #104 CeSuRbEy dediki: ya ben burda zekamı patlıcana matlıcana harcıyom bunu baiste almayın sorular zor.. Genişletmek için tıklayın... Dimi ya daha yeni başladık durun
CeSuRbEy dediki: ya ben burda zekamı patlıcana matlıcana harcıyom bunu baiste almayın sorular zor.. Genişletmek için tıklayın... Dimi ya daha yeni başladık durun
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #105 Patlıcan da en sevdiği yemek olarak aklına nasıl geldiyse genel de sevilmeyen yemek olarak bilinir
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 23 Mys 2022 #107 Enda dediki: Patlıcan da en sevdiği yemek olarak aklına nasıl geldiyse genel de sevilmeyen yemek olarak bilinir Genişletmek için tıklayın... soruyu bilmekte suç gibi..ben normal düşünmem ondan bildim heralde.. kendine gelemiyo bildim ya patlıcanı..kikik,i
Enda dediki: Patlıcan da en sevdiği yemek olarak aklına nasıl geldiyse genel de sevilmeyen yemek olarak bilinir Genişletmek için tıklayın... soruyu bilmekte suç gibi..ben normal düşünmem ondan bildim heralde.. kendine gelemiyo bildim ya patlıcanı..kikik,i
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #108 CeSuRbEy dediki: soruyu bilmekte suç gibi..ben normal düşünmem ondan bildim heralde.. kendine gelemiyo bildim ya patlıcanı..kikik,i Genişletmek için tıklayın... Ay bende onu anlamadım işte ya o kadar yemek varken neden patlıcan
CeSuRbEy dediki: soruyu bilmekte suç gibi..ben normal düşünmem ondan bildim heralde.. kendine gelemiyo bildim ya patlıcanı..kikik,i Genişletmek için tıklayın... Ay bende onu anlamadım işte ya o kadar yemek varken neden patlıcan
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 23 Mys 2022 #109 Enda dediki: Ay bende onu anlamadım işte ya o kadar yemek varken neden patlıcan Genişletmek için tıklayın... valla kahkaha attıım..töbe yareppim ya bildim bacım bildim..diğer soruyu bekliyom..
Enda dediki: Ay bende onu anlamadım işte ya o kadar yemek varken neden patlıcan Genişletmek için tıklayın... valla kahkaha attıım..töbe yareppim ya bildim bacım bildim..diğer soruyu bekliyom..
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Mys 2022 #110 CeSuRbEy dediki: valla kahkaha attıım..töbe yareppim ya bildim bacım bildim..diğer soruyu bekliyom.. Genişletmek için tıklayın... Tmm yollluyorum soruyu ama tek cevap hakkın var iyi kullan
CeSuRbEy dediki: valla kahkaha attıım..töbe yareppim ya bildim bacım bildim..diğer soruyu bekliyom.. Genişletmek için tıklayın... Tmm yollluyorum soruyu ama tek cevap hakkın var iyi kullan