Enda Neylersin!!! V.I.P 26 Mys 2022 #651 CeSuRbEy dediki: yok ya siz bestakardan başlayın notalarını sorun derleyen falan şarkıcıyı en son sorarsınız..bellimi olur biliriz belki.. Genişletmek için tıklayın... Cok mantıklı
CeSuRbEy dediki: yok ya siz bestakardan başlayın notalarını sorun derleyen falan şarkıcıyı en son sorarsınız..bellimi olur biliriz belki.. Genişletmek için tıklayın... Cok mantıklı
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #655 zevzek dediki: Niran Ünsal radyoda caldirmaya çalışıyordu Genişletmek için tıklayın... Şimdi de kulagımda çalıyor
zevzek dediki: Niran Ünsal radyoda caldirmaya çalışıyordu Genişletmek için tıklayın... Şimdi de kulagımda çalıyor
zevzek zevzek® Özel üye 27 Mys 2022 #656 Tatlı Cadı dediki: Şimdi de kulagımda çalıyor Genişletmek için tıklayın... Bildimmi
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #657 Ben söyleyemiom ki yaa Ama o deişik mi sence İp ucu değişikti ve yakmamıştın bi yerde
zevzek zevzek® Özel üye 27 Mys 2022 #658 Tatlı Cadı dediki: Ben söyleyemiom ki yaa Ama o deişik mi sence İp ucu değişikti ve yakmamıştın bi yerde Genişletmek için tıklayın... Niran Ünsal en sevdiğim dedin ya ordan
Tatlı Cadı dediki: Ben söyleyemiom ki yaa Ama o deişik mi sence İp ucu değişikti ve yakmamıştın bi yerde Genişletmek için tıklayın... Niran Ünsal en sevdiğim dedin ya ordan
Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #659 Ya ben bu gece niye konuşamıyorum Yaklaşmıştın