Tatlı Cadı 🌼🌼🌼 Yarışma Birincisi Özel üye 27 Mys 2022 #682 Bir sürü şarkısını indirmiştim telefonuma Şimdi dinliyorum bir tanesini hemde bönüre bönüre söylüyorum
Bir sürü şarkısını indirmiştim telefonuma Şimdi dinliyorum bir tanesini hemde bönüre bönüre söylüyorum
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 27 Mys 2022 #683 Enda dediki: Eski rapcilerden kim kaldı @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... sahi ya kim kaldı..erkin koraymı len bu..
Enda dediki: Eski rapcilerden kim kaldı @CeSuRbEy Genişletmek için tıklayın... sahi ya kim kaldı..erkin koraymı len bu..
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 27 Mys 2022 #684 Tatlı Cadı dediki: Bir sürü şarkısını indirmiştim telefonuma Şimdi dinliyorum bir tanesini hemde bönüre bönüre söylüyorum Genişletmek için tıklayın... iyiki komşu değiliz..çekemem
Tatlı Cadı dediki: Bir sürü şarkısını indirmiştim telefonuma Şimdi dinliyorum bir tanesini hemde bönüre bönüre söylüyorum Genişletmek için tıklayın... iyiki komşu değiliz..çekemem
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #685 CeSuRbEy dediki: sahi ya kim kaldı..erkin koraymı len bu.. Genişletmek için tıklayın... O rap çi miydi benim bildiğim rakcı idi ama
CeSuRbEy dediki: sahi ya kim kaldı..erkin koraymı len bu.. Genişletmek için tıklayın... O rap çi miydi benim bildiğim rakcı idi ama
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 27 Mys 2022 #686 sagopa kajmer..buda değilse goggldan baktım bir kaç kişi daha yazacağım..bu arada erkin koray ilhan irem severek dinlediğim şarkıcılardır..))
sagopa kajmer..buda değilse goggldan baktım bir kaç kişi daha yazacağım..bu arada erkin koray ilhan irem severek dinlediğim şarkıcılardır..))
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #687 CeSuRbEy dediki: sagopa kajmer..buda değilse goggldan baktım bir kaç kişi daha yazacağım..bu arada erkin koray ilhan irem severek dinlediğim şarkıcılardır..)) Genişletmek için tıklayın... Vallahi de oydu ya tebrikler İlhan İremi Erkin Koray ı bende severek dinlerim şimdi bir Erkin Koray dan çöpçüler dinlemek vardı
CeSuRbEy dediki: sagopa kajmer..buda değilse goggldan baktım bir kaç kişi daha yazacağım..bu arada erkin koray ilhan irem severek dinlediğim şarkıcılardır..)) Genişletmek için tıklayın... Vallahi de oydu ya tebrikler İlhan İremi Erkin Koray ı bende severek dinlerim şimdi bir Erkin Koray dan çöpçüler dinlemek vardı
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 27 Mys 2022 #689 Enda dediki: Vallahi de oydu ya tebrikler İlhan İremi Erkin Koray ı bende severek dinlerim şimdi bir Erkin Koray dan çöpçüler dinlemek vardı Genişletmek için tıklayın... yaaa ben bunu dün yazacaktım ama adamın ne söylediğini bilmiyordum ki..cahil görülmeyelim diye yazmadım..neyse puanımı alayım reca ediyorum..
Enda dediki: Vallahi de oydu ya tebrikler İlhan İremi Erkin Koray ı bende severek dinlerim şimdi bir Erkin Koray dan çöpçüler dinlemek vardı Genişletmek için tıklayın... yaaa ben bunu dün yazacaktım ama adamın ne söylediğini bilmiyordum ki..cahil görülmeyelim diye yazmadım..neyse puanımı alayım reca ediyorum..
Enda Neylersin!!! V.I.P 27 Mys 2022 #690 @Çağlayağmur :3 @CeSuRbEy :6 @zevzek :2 @GüLüCüKツ :1 Ve heyecan dorukta yarışmamız 5.gününde hız kesmeden devam ediyor bakalım Cesurbey galibiyeti kimseye kaptırarakcak mı?
@Çağlayağmur :3 @CeSuRbEy :6 @zevzek :2 @GüLüCüKツ :1 Ve heyecan dorukta yarışmamız 5.gününde hız kesmeden devam ediyor bakalım Cesurbey galibiyeti kimseye kaptırarakcak mı?