~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 23 Tem 2016 #11 Tatli iyidir.. Ama hersey yettigi kadar fazlasi zarar arkadaslar..
buhurdan Özel Üye Özel üye 12 Ock 2017 #14 bal yenmez mi yaa bal bu ismi de güzel tadı güzel daha ne istiyorsunuz
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Ock 2017 #15 Sıkıcı bir hayattır. Kahve yok çay yok yanına kurabiye yok, süt puding biscolata cheesecake milkshake sicak cikolata hicbiri yok
Sıkıcı bir hayattır. Kahve yok çay yok yanına kurabiye yok, süt puding biscolata cheesecake milkshake sicak cikolata hicbiri yok
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #17 Kunefe disinda hicbir tatliyi aramam. Ustunde kaymak veya dondurma olucak. Ulan ne gomerdim simdi olsaydi; (
Kunefe disinda hicbir tatliyi aramam. Ustunde kaymak veya dondurma olucak. Ulan ne gomerdim simdi olsaydi; (
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #18 2 3 senedir hiç aram yok. Bir sütlaç yerim oda şekeri az koyar yaparım.
Ella Katılımcı 7 Eyl 2017 #19 Absent dediki: 2 3 senedir hiç aram yok. Bir sütlaç yerim oda şekeri az koyar yaparım. Genişletmek için tıklayın... Banada yapsana gelince bende sana visneli browni yaparim parmaklarini yersin
Absent dediki: 2 3 senedir hiç aram yok. Bir sütlaç yerim oda şekeri az koyar yaparım. Genişletmek için tıklayın... Banada yapsana gelince bende sana visneli browni yaparim parmaklarini yersin
r0se Forum Onuru Özel üye 7 Eyl 2017 #20 Ella dediki: Banada yapsana gelince bende sana visneli browni yaparim parmaklarini yersin Genişletmek için tıklayın... Vişneli browni ve ben düşünemiyorum Yaparım canısı ayıpsın ama sen sevmezsin şekeri az sütlacı
Ella dediki: Banada yapsana gelince bende sana visneli browni yaparim parmaklarini yersin Genişletmek için tıklayın... Vişneli browni ve ben düşünemiyorum Yaparım canısı ayıpsın ama sen sevmezsin şekeri az sütlacı