YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Tem 2009 #12 Veriler resmi sitesinden çekiliyor hocam. Muhtemelen veri merkeziyle ilgili bir sorundur.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Tem 2009 #15 destroy21 dediki: ya bu program çalışmıyo rrrrr..... Genişletmek için tıklayın... Simdi kontrol ettim 2 side calisiyor linklerde sorun yoktur TC Aile Kütük / Soy Ağacı Sorgu Robotu
destroy21 dediki: ya bu program çalışmıyo rrrrr..... Genişletmek için tıklayın... Simdi kontrol ettim 2 side calisiyor linklerde sorun yoktur TC Aile Kütük / Soy Ağacı Sorgu Robotu
E ersin07 Üyecik 15 Ags 2009 #16 yazıyorum hata veriyor ama tc kimlik numaralarını gösteriyor isim soyad yok ama nasıl bilecez kim olduğunu çok acil lütfen yardım edin.
yazıyorum hata veriyor ama tc kimlik numaralarını gösteriyor isim soyad yok ama nasıl bilecez kim olduğunu çok acil lütfen yardım edin.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Ags 2009 #17 ersin07 dediki: yazıyorum hata veriyor ama tc kimlik numaralarını gösteriyor isim soyad yok ama nasıl bilecez kim olduğunu çok acil lütfen yardım edin. Genişletmek için tıklayın... TC Aile Kütük / Soy Ağacı Sorgu Robotu burda gerekli aciklamayi yapmis zaten admin bence tekrar guzelce yeniden okuyun olmaz ise 2.3 gune kadar Ekliyen arkadas donecek o gereken yardimi yapacaktir
ersin07 dediki: yazıyorum hata veriyor ama tc kimlik numaralarını gösteriyor isim soyad yok ama nasıl bilecez kim olduğunu çok acil lütfen yardım edin. Genişletmek için tıklayın... TC Aile Kütük / Soy Ağacı Sorgu Robotu burda gerekli aciklamayi yapmis zaten admin bence tekrar guzelce yeniden okuyun olmaz ise 2.3 gune kadar Ekliyen arkadas donecek o gereken yardimi yapacaktir
C cyclops Üye 27 Ags 2009 #18 1.si hiç 2.side isim vermiyor çalışmıyor ya secere şeklindede gelince kim olduğu belli değil nasıl iş anlamadım
1.si hiç 2.side isim vermiyor çalışmıyor ya secere şeklindede gelince kim olduğu belli değil nasıl iş anlamadım
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 27 Ags 2009 #19 cyclops dediki: 1.si hiç 2.side isim vermiyor çalışmıyor ya secere şeklindede gelince kim olduğu belli değil nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıklayın... gerekli yardim en kisa zamanda aciklama yapilacaktir konuyu paylsan arkdas gelince
cyclops dediki: 1.si hiç 2.side isim vermiyor çalışmıyor ya secere şeklindede gelince kim olduğu belli değil nasıl iş anlamadım Genişletmek için tıklayın... gerekli yardim en kisa zamanda aciklama yapilacaktir konuyu paylsan arkdas gelince
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Ags 2009 #20 bende baktım da hata versi nedense :S tc kimlik no bulma bir de eskisi gibi değil seri nosu da gerekiyor bu sebeple de olabilir
bende baktım da hata versi nedense :S tc kimlik no bulma bir de eskisi gibi değil seri nosu da gerekiyor bu sebeple de olabilir