Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Tem 2018 #12 YoRuMSuZ dediki: Bunun adı vahşet, sapıklık falan değil çok daha öte. Hiçbir ceza tatmin edici olmaz bu şahsa ve benzerlerine... Resmi kaldırdım arkadaşlar, yürek dayanmaz görüntüye... Genişletmek için tıklayın... En iyisini yapmışsın bunların hepsi Allahnkorkusu olmadığından oluyor bana göre
YoRuMSuZ dediki: Bunun adı vahşet, sapıklık falan değil çok daha öte. Hiçbir ceza tatmin edici olmaz bu şahsa ve benzerlerine... Resmi kaldırdım arkadaşlar, yürek dayanmaz görüntüye... Genişletmek için tıklayın... En iyisini yapmışsın bunların hepsi Allahnkorkusu olmadığından oluyor bana göre
Enda Neylersin!!! V.I.P 2 Tem 2018 #13 Çağlayağmur dediki: ne gelecekse gelsin Leyla' yida kaybettik Genişletmek için tıklayın... Evet ya şimdi googlede gördüm cok yazık
Çağlayağmur dediki: ne gelecekse gelsin Leyla' yida kaybettik Genişletmek için tıklayın... Evet ya şimdi googlede gördüm cok yazık
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 9 Tem 2018 #14 Aslında kimyasal hadım ceza değil, tedavi yöntemiymiş. Yani bu bi çözüm ama işlenen suçun cezası değil.
Aslında kimyasal hadım ceza değil, tedavi yöntemiymiş. Yani bu bi çözüm ama işlenen suçun cezası değil.
Masaru Özel Üye Özel üye 23 Ock 2020 #15 Ben infazdan yanayım... Hrmde halka açık alemi ibret için...