Tecrübe Puan Meselesi

Kredi kartı lazım mı faturalı hat filan yok bende onlar nasıl alıcam faturalarla babaya gelmeyelim :D

Bu kampanyanın en güzel tarafı kredi kartı yada faturalı hatta ihtiyacı olmaması belki de. Direk marketten yüklettiğiniz kontürle telefonunuzdan alabiliyorsunuz. Bu da benim gibi lise öğrencilerine ve daha küçüklere almak için kolaylık sağlıyor. Teşekkürler Joygame.

faturalı veya faturasız turkcell hattının olması yeterli.Orada yazan kodu ordaki numaraya gönderiyorsun telefonuna gelen e-pini joygame.com sitesine girip joypara/e-pin bölümüne yazıyorsun.

Böylece 2x tecrübe kazanmış bulunmaktasın :) bunun için kredi kartı falan gerek yok.

%50 TP çok iyi zaten 2-3 güne mükemmel bir oyuncu haline getirir sizi almadan geçmeyin taze TP var beyler zate TPPPP

ben kampanya'nın 2. gününde hemen yararlanmıştım forvet karakterimi çok hızlı şekilde kastım.

fakat merak ettiğim şu kampanya ne kadar sürücek? bilen arkadaş yazabilir mi?

Bu kampanyanın en güzel tarafı kredi kartı yada faturalı hatta ihtiyacı olmaması belki de. Direk marketten yüklettiğiniz kontürle telefonunuzdan alabiliyorsunuz. Bu da benim gibi lise öğrencilerine ve daha küçüklere almak için kolaylık sağlıyor. Teşekkürler Joygame.

Eyv hacı sağol bişi daha sorcam süresi var mı hacım bu kampanyanın ne kadar sürecekmiş ona göre ayarlayalım kendimizi

Biz arkadaşlarla zombirock oynuyorduk ama bir süre sora Tp kasmaktan bayıldık resmen. Soradan böyle kampanyalar gelince başlayalım dedik. 1 ay sürecekmiş kampanya tam bizlik anasını satayım ekip olarak geri dönüyoruz oyuna.

Geri