felsefe_mi ...!... Özel üye 28 Şbt 2013 #81 yaren* dediki: güvenmekte zorlanıyorum kıss 2014 haziran son tarih ona göre bak Genişletmek için tıklayın... Tamammmm daha çok var, bekle bekle yaşın genç
yaren* dediki: güvenmekte zorlanıyorum kıss 2014 haziran son tarih ona göre bak Genişletmek için tıklayın... Tamammmm daha çok var, bekle bekle yaşın genç
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 4 Mrt 2013 #83 istediğim hayatın benim olmasını . Elbette benim olucak ama bu kadar uğraştırmadan bana bunu verebilirdi dilek hakkım
istediğim hayatın benim olmasını . Elbette benim olucak ama bu kadar uğraştırmadan bana bunu verebilirdi dilek hakkım
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Mrt 2013 #84 Denk geldim.. ve buraya güzel gider bu söz Sınırsız duâ hakkım varken Bir dilek hakkım olsa da neyin nesi ?
Denk geldim.. ve buraya güzel gider bu söz Sınırsız duâ hakkım varken Bir dilek hakkım olsa da neyin nesi ?
AHSEM ....EnDl-LeS.... 4 Mrt 2013 #85 ahh ahh insan oglu doymuyo ki bir dilek hakkım olsa bin dilek hak dilerdim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 9 Hzr 2013 #90 İmkansızı istemek adettendir böylesi durumlarda...