yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminEBu Ayın Lideri 22 Eyl 2021 #21 Bende aciyorum 1 ciye acmaz isemde ikinciye kesin aciyorum cünkü reklam amacli aramalar 1 defa ariyor
Bende aciyorum 1 ciye acmaz isemde ikinciye kesin aciyorum cünkü reklam amacli aramalar 1 defa ariyor
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 25 Eyl 2021 #22 ben actim kim aramis diye telefonu fabrika ayarlarina getirmek zorunda kaldim ondan beri kesinlikle acmiyorum
ben actim kim aramis diye telefonu fabrika ayarlarina getirmek zorunda kaldim ondan beri kesinlikle acmiyorum
Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #23 zevzek dediki: Kapanmasini bekleyip sonra kisilere ekliyorum watsab resmi varmi kim diye bakip sonra donus yapiyorum Genişletmek için tıklayın... Resim yoksa napiosun
zevzek dediki: Kapanmasini bekleyip sonra kisilere ekliyorum watsab resmi varmi kim diye bakip sonra donus yapiyorum Genişletmek için tıklayın... Resim yoksa napiosun
zevzek zevzek® Özel üye 5 Ags 2024 #24 R Hira dediki: Resim yoksa napiosun Genişletmek için tıklayın... Aramıyorum
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ags 2024 #25 zevzek dediki: Kapanmasini bekleyip sonra kisilere ekliyorum watsab resmi varmi kim diye bakip sonra donus yapiyorum Genişletmek için tıklayın... Bunu bende yapıyorum Ama genelde açarım ben çok nadir açmadığım oluyor
zevzek dediki: Kapanmasini bekleyip sonra kisilere ekliyorum watsab resmi varmi kim diye bakip sonra donus yapiyorum Genişletmek için tıklayın... Bunu bende yapıyorum Ama genelde açarım ben çok nadir açmadığım oluyor
zevzek zevzek® Özel üye 5 Ags 2024 #26 nazenin dediki: Bunu bende yapıyorum Ama genelde açarım ben çok nadir açmadığım oluyor Genişletmek için tıklayın... Telefon değişmiş yada umursamayıp numarasını kaybettiğimiz kişiler oluyor . Açarsam sesten tanımıyorum bu sefer Oo silmişsin unutmuşum gibi bir sürü gereksiz cümleler
nazenin dediki: Bunu bende yapıyorum Ama genelde açarım ben çok nadir açmadığım oluyor Genişletmek için tıklayın... Telefon değişmiş yada umursamayıp numarasını kaybettiğimiz kişiler oluyor . Açarsam sesten tanımıyorum bu sefer Oo silmişsin unutmuşum gibi bir sürü gereksiz cümleler
Hira Özel Üye Özel üye 5 Ags 2024 #28 Tatlı Cadı dediki: Ben açıyorum Genişletmek için tıklayın... Yeterki sana konusmak olsun, sen o kisiylede akraba cikiosundur
Tatlı Cadı dediki: Ben açıyorum Genişletmek için tıklayın... Yeterki sana konusmak olsun, sen o kisiylede akraba cikiosundur
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Ags 2024 #29 Hira dediki: Yeterki sana konusmak olsun, sen o kisiylede akraba cikiosundur Genişletmek için tıklayın... Allah senide güldürsün emi sesli güldüm volla
Hira dediki: Yeterki sana konusmak olsun, sen o kisiylede akraba cikiosundur Genişletmek için tıklayın... Allah senide güldürsün emi sesli güldüm volla