Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 19 Mrt 2022 #1 Telefonunuza şifre koyar mısınız?
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #2 Kesinlikle var ve hatta Watsapta bile özel var
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 19 Mrt 2022 #3 şimdiye kadar koymadım..ama koymak lazım bütün bilgiler telde artık..
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #4 Ben Aciklayim neden watsap sifre koydugumu is yerinden bazen birakip bir sey almaya yada ne bileyim Büroya konusmaya cagrildiginda masadakiler okup karistira bilir
Ben Aciklayim neden watsap sifre koydugumu is yerinden bazen birakip bir sey almaya yada ne bileyim Büroya konusmaya cagrildiginda masadakiler okup karistira bilir
Simurg 😉 Özel üye 19 Mrt 2022 #5 Koyarım Ama evdekiler için geçerli değildir şifrem bilinir ama arkadaş çevrem çok meraklı şifre değilde parmak izi koyuyorum
Koyarım Ama evdekiler için geçerli değildir şifrem bilinir ama arkadaş çevrem çok meraklı şifre değilde parmak izi koyuyorum
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 19 Mrt 2022 #6 Simurg dediki: Koyarım Ama evdekiler için geçerli değildir şifrem bilinir ama arkadaş çevrem çok meraklı şifre değilde parmak izi koyuyorum Genişletmek için tıklayın... 3 sifrede cok mantikli parmak yüz okuma ve normal sifre bende de 3 de var ))
Simurg dediki: Koyarım Ama evdekiler için geçerli değildir şifrem bilinir ama arkadaş çevrem çok meraklı şifre değilde parmak izi koyuyorum Genişletmek için tıklayın... 3 sifrede cok mantikli parmak yüz okuma ve normal sifre bende de 3 de var ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Mrt 2022 #7 Ev halkı şifreyi bilir iş yerinde bazen şarja takarım tedbiren şifreli kullanırım.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Mrt 2022 #9 acma sifresi var tabikide
Enda Neylersin!!! V.I.P 14 Mys 2022 #10 Koymam ama gecen de gerek duydum koydum o da her seferinde cok zorladı beni kaldırdım sonra