KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 7 Tem 2011 #24 efeyüp dediki: bırak başkasını kendi adımı yazıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıklayın... ilk mesajda Yorumsuz belirtmiş.. Bilindiği gibi Telekom sorgu sistemi numarasını (118) değiştirip 11811 nolu numarayı kullanmayı başladı. Bu nedenle eski sorgu üzerinden çalışan programlar aracılığı ile yapılan isme göre telefon bulma sonuçlarına ulaşamıyorsunuz.
efeyüp dediki: bırak başkasını kendi adımı yazıyorum ama olmuyor Genişletmek için tıklayın... ilk mesajda Yorumsuz belirtmiş.. Bilindiği gibi Telekom sorgu sistemi numarasını (118) değiştirip 11811 nolu numarayı kullanmayı başladı. Bu nedenle eski sorgu üzerinden çalışan programlar aracılığı ile yapılan isme göre telefon bulma sonuçlarına ulaşamıyorsunuz.
F fearles1907 Üyecik 5 Eyl 2013 #28 gardaş napmışınız la siz bende kızın evini tespit ederiz diye girdim bi halta yaramıyor program siz neye tesekkür ediyonuz anlayamadım....
gardaş napmışınız la siz bende kızın evini tespit ederiz diye girdim bi halta yaramıyor program siz neye tesekkür ediyonuz anlayamadım....
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 25 Eyl 2013 #29 fearles1907 dediki: gardaş napmışınız la siz bende kızın evini tespit ederiz diye girdim bi halta yaramıyor program siz neye tesekkür ediyonuz anlayamadım.... Genişletmek için tıklayın... Konu 2009 da açılmış ve en son yorum 2012 de Kısacası Zamanla Değişiklikler Yapılmışsa Program Kullanılmayabilir.(Programı Denemedim)
fearles1907 dediki: gardaş napmışınız la siz bende kızın evini tespit ederiz diye girdim bi halta yaramıyor program siz neye tesekkür ediyonuz anlayamadım.... Genişletmek için tıklayın... Konu 2009 da açılmış ve en son yorum 2012 de Kısacası Zamanla Değişiklikler Yapılmışsa Program Kullanılmayabilir.(Programı Denemedim)