Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 24 Arl 2011 #11 İlkinde -Aşk- geldi En son eklediklerindede -yine mi gidiyorsun-
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Arl 2011 #12 konu basligina gore denemeye calistim )))) bolum olursa cok sans yok ama eklenen konulara gore cok )))) herdayim iyi seyler cikmaz onuda söyleyim
konu basligina gore denemeye calistim )))) bolum olursa cok sans yok ama eklenen konulara gore cok )))) herdayim iyi seyler cikmaz onuda söyleyim
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Arl 2011 #13 İlikn de Kuran-ı Kerim çıktı. Hepsini denedim en sonuncusu aşk oldu. =RR Son eklenenlerden de Administortorun profil sayfası.
İlikn de Kuran-ı Kerim çıktı. Hepsini denedim en sonuncusu aşk oldu. =RR Son eklenenlerden de Administortorun profil sayfası.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Arl 2011 #14 yeşüLL dediki: İlikn de Kuran-ı Kerim çıktı. Hepsini denedim en sonuncusu aşk oldu. =RR Son eklenenlerden de Administortorun profil sayfası. Genişletmek için tıklayın... ) okadarda dedik 1 tane tikliyacan sansina yok öyle hepsini bak sonra ne begenirsen onu yaz )
yeşüLL dediki: İlikn de Kuran-ı Kerim çıktı. Hepsini denedim en sonuncusu aşk oldu. =RR Son eklenenlerden de Administortorun profil sayfası. Genişletmek için tıklayın... ) okadarda dedik 1 tane tikliyacan sansina yok öyle hepsini bak sonra ne begenirsen onu yaz )
yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 24 Arl 2011 #15 Ben ilki de sonu da söyledim. Haa ilkinden gayet de memnunum
BeReNN Alyam? Özel üye 26 Arl 2011 #17 Kuran'ı Kerim Yinemi Gidiyorsun Bende iz bırakan sözler Benim ayağımın altı da müsait, başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle. Necip Fazıl Kısakürek.. Bunlar çıktı
Kuran'ı Kerim Yinemi Gidiyorsun Bende iz bırakan sözler Benim ayağımın altı da müsait, başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle. Necip Fazıl Kısakürek.. Bunlar çıktı
Gizemli Cadi Forum Gururu 27 Arl 2011 #18 öyle birini taniyormusunuz ? ;;U beni bundan sona nerden görürsen gör tanımaaa...
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 25 Ock 2021 #20 AybüKe dediki: Ben bir kalp gördüm ama olayı anlamadım Genişletmek için tıklayın... sadece örnek olarak yaptim yorum yazan hep link sakliyacak ve cevap verende linki tikladigina sansina ne geliyor onu yazicak böyle devam lutfen sakin kimse alinmasin sadece hersey oyundan eglenceden ibaret
AybüKe dediki: Ben bir kalp gördüm ama olayı anlamadım Genişletmek için tıklayın... sadece örnek olarak yaptim yorum yazan hep link sakliyacak ve cevap verende linki tikladigina sansina ne geliyor onu yazicak böyle devam lutfen sakin kimse alinmasin sadece hersey oyundan eglenceden ibaret