Toplu Resim Yükleme ve Paylaşma

Önce üye oldum sonra resimleri yükledim ve şimdi tek tek gösteriyo yazdıklarınız inceledim ama anlayamadım canım eskimi yenimi bir fikrim yok ilk defa kullanıcam

Sağ üstte kullanıcı adının altında şöyle bi yazı var mı?

"Switch back to the original Photobucket"

Eğer varsa o zaman yeni versiyondasındır sana anlatırım eskiye dönüşü. Ancak eski formatında toplu link alabiliyorsun:)

evet var canım ne yapcam =)

Şimdi o yazıya tıkla,
karşına bi pencere gelecek, o pencerede -Choose a Reason- yazan yeri deiştireceksin oka tıklayıp. Onun yerine "I don't like the new Photobucket's look and feel" seç

Altındada Yes i işaretle ve "Switch Back" i tıklayıp işlemi tamamla :)

Gerisini yapması çok daha basit onuda yaptıktan sonra anlatırım :)

site değişti evet şimdi ?? =)

Şimdi Upload seçeneğinden resim yükle bi kaç tane çünkü toplu link almayı göstericem.
Yükledikten sonra, altta resimler sıralanır.
Resimlerin üstünde, "Select All / Unselect All" var ona tık işareti koyarsan albümdekilerin hepsi değilde yüklediğin tüm resimler seçili hale gelir. "Select all/Unselect all" yazısının hemen yanındaki "Choose action" yazısını tıkladıında gelen küçük pencereden "Generate link codes for selected" i seç

Ve link ekranı karşına gelir. Direckt Link yazan linklerin hemen üstünde, Full Size yazan kutucuktaki linkler "İmg" kodları içinde olduğundan işini dahada kolaylaştırır:)

Şimdi Upload seçeneğinden resim yükle bi kaç tane çünkü toplu link almayı göstericem.
Yükledikten sonra, altta resimler sıralanır.
Resimlerin üstünde, "Select All / Unselect All" var ona tık işareti koyarsan albümdekilerin hepsi değilde yüklediğin tüm resimler seçili hale gelir. "Select all/Unselect all" yazısının hemen yanındaki "Choose action" yazısını tıkladıında gelen küçük pencereden "Generate link codes for selected" i seç

Ve link ekranı karşına gelir. Direckt Link yazan linklerin hemen üstünde, Full Size yazan kutucuktaki linkler "İmg" kodları içinde olduğundan işini dahada kolaylaştırır:)

Baya uzun yazıp uğraşmışın canım teşekkürler ama ben sabırsızlanıp kurcaladım ve buldum :D teşekkür ederim yardım için canım =)))))))))))))

Baya uzun yazıp uğraşmışın canım teşekkürler ama ben sabırsızlanıp kurcaladım ve buldum :D teşekkür ederim yardım için canım =)))))))))))))

Olsun canım sana olmasa başkasına lazım olur mühim değil :)
Halletmiş olmana sevindim :)
Photobucket toplu resimlerde hakikaten kolaylık işine yarayacaktır:)

Olsun canım sana olmasa başkasına lazım olur mühim değil :)
Halletmiş olmana sevindim :)
Photobucket toplu resimlerde hakikaten kolaylık işine yarayacaktır:)

Kesinlikle canım çok net anlayıtosun çünkü =)
Sabırsızlık işte sağı solu kurcaladım ve oldu :D
Eminim çok işime yarcaktır çok iyi oldu bu =))

İmageshack de üye olmaya gerek yok tools bölümünden ImageShackUploader ı bilgisayarınıza kurun onunla da toplu resim upload edebilirsiniz üye olmadan ama tabi bu da alternatif teşekkürler :)

Geri