YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2011 #12 Kaç cm topuk giyebiliyosun? Örneğin bu gün buraya yaz 6 ay sonra aradaki farkı kıyaslayalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2011 #14 Tarih: 08.05.2011 - Anneler Günü Giyilen topuk yüksekliği: 0 O halde başlangıç rakamını ben yazıyorum. 6 ay sonra konu linkini unutmayalım
Tarih: 08.05.2011 - Anneler Günü Giyilen topuk yüksekliği: 0 O halde başlangıç rakamını ben yazıyorum. 6 ay sonra konu linkini unutmayalım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 8 Mys 2011 #16 Ben bildirime göre yazdım bildirim nasıl yapılmışsa o bende
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Mys 2011 #17 YoRuMSuZ dediki: Tarih: 08.05.2011 - Anneler Günü Giyilen topuk yüksekliği: 0 O halde başlangıç rakamını ben yazıyorum. 6 ay sonra konu linkini unutmayalım Genişletmek için tıklayın... Sen geç dalganıı
YoRuMSuZ dediki: Tarih: 08.05.2011 - Anneler Günü Giyilen topuk yüksekliği: 0 O halde başlangıç rakamını ben yazıyorum. 6 ay sonra konu linkini unutmayalım Genişletmek için tıklayın... Sen geç dalganıı
cemree =)=) V.I.P 8 Mys 2011 #18 her kızın içinde saklıdır bu yetenek ıkı defa ewde gıyıp yuru platformla gezersın yaza canım
MeRciMeK V.I.P V.I.P 8 Mys 2011 #19 Belki bazı kaygılar bende eksik olduğu için.. İçime kaygılardan serpiştiriyim de biraz öğreneyim şu topuklu giyme olayını
Belki bazı kaygılar bende eksik olduğu için.. İçime kaygılardan serpiştiriyim de biraz öğreneyim şu topuklu giyme olayını
cemree =)=) V.I.P 9 Mys 2011 #20 bir kac defa deneyıp sonuçları paylaş bakalım ne olacak bence 6 AY GIBI uzun bır süreye gerek yok