Tosuncuk'un Teslim Olması

• Konuyu açan Konuyu açan Enda
  • Açılış tarihi Açılış tarihi
Ben iki ihtimale bağlıyorum, ya ailesi bir şekilde ona ulaşıp ülkeye dönüp teslim olmasını istemiştir ya da olayın bizim de bilmediğimiz derin bir yüzü var.
Çaldığı para kolay kolay bitirilebilecek bir para değil çünkü

Ben iki ihtimale bağlıyorum, ya ailesi bir şekilde ona ulaşıp ülkeye dönüp teslim olmasını istemiştir ya da olayın bizim de bilmediğimiz derin bir yüzü var.
Çaldığı para kolay kolay bitirilebilecek bir para değil çünkü
Benim aklıma yurt dışından mı istediler acaba teslim olmasını diye geçmiyor da değil;)

Benim aklıma yurt dışından mı istediler acaba teslim olmasını diye geçmiyor da değil;)
Aynen o da olabilir, siz öyle deyince benim aklıma şöyle bir ihtimal da geldi, belki de "sen gel teslim ol, biz seni yalandan 1-2 sene yatıralım maksat tepkiler yatışsın"
Çünkü adamın kaçışından 2-3 yıl geçse de hala hakkını aramaya çalışan bir kamyon mağdur vardı. Onları susturmak için biraz da böyle bir şey denemiş olabilirler

Aynen o da olabilir, siz öyle deyince benim aklıma şöyle bir ihtimal da geldi, belki de "sen gel teslim ol, biz seni yalandan 1-2 sene yatıralım maksat tepkiler yatışsın"
Çünkü adamın kaçışından 2-3 yıl geçse de hala hakkını aramaya çalışan bir kamyon mağdur vardı. Onları susturmak için biraz da böyle bir şey denemiş olabilirler
Olur mu olur ya sonuçta oraya giden buraya kolay kolay gelemiyor:)
Hep beraber görecez sonuçlarını

Bir diğer söylenti de şöyle. Tosuncuk parayı kripto vasıtası ile 3e katladı deniyor. Gerisi sizinde malumunuz ülkemizin yüce adaleti Max 2 3 sene ceza vereceğinden yatar çıkar, paşalar gibi hayatına devam eder. Arkasında bıraktığı binlerce mağduru da susturmuş olacaklar

Geri