yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2021 #21 Ytesekkur ederim yok sadece kolumda yani kaslarım agridi 1 günde baş ağrısı ikinci gün her şey normal
Ytesekkur ederim yok sadece kolumda yani kaslarım agridi 1 günde baş ağrısı ikinci gün her şey normal
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mys 2021 #22 yilmaz27 dediki: Ytesekkur ederim yok sadece kolumda yani kaslarım agridi 1 günde baş ağrısı ikinci gün her şey normal Genişletmek için tıklayın... bizde olanlar 2,3 gün derin uyku ve halsizlik ve istah acitigini söylediler mesala esimde sadece uyku yapti birinci asi ama sana mecbur bos vermeleri gerekti degilmi
yilmaz27 dediki: Ytesekkur ederim yok sadece kolumda yani kaslarım agridi 1 günde baş ağrısı ikinci gün her şey normal Genişletmek için tıklayın... bizde olanlar 2,3 gün derin uyku ve halsizlik ve istah acitigini söylediler mesala esimde sadece uyku yapti birinci asi ama sana mecbur bos vermeleri gerekti degilmi
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 15 Mys 2021 #23 Yok biontech Vurdular 15 dakika gözetiminde kaldım sonra çıktım ilk yarım saatte sanki sol yanağım felç gibi oldu
Yok biontech Vurdular 15 dakika gözetiminde kaldım sonra çıktım ilk yarım saatte sanki sol yanağım felç gibi oldu
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Mys 2021 #24 Bizde 1 ci asida bilmiyorumda 2 ci asida muss frei vermesi gerek 2,3 gün
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 16 Mys 2021 #25 yilmaz27Sehrazat hat Grüße für dich