İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 6 Ksm 2010 #11 herkesin tarzı farklıdır ama ayna karşısında istemsiz vakit geçiriliyor bence
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 6 Şbt 2022 #14 Bende biraz yaslaninca basimi kapatmayi düsünüyorum ))
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Şbt 2022 #15 hepsi birbirinden güzelde tonlarca boyaya anlam veremedim boyasiz naturel olan yokmu ?? bu kadar boyayi bende sürsem süper görünürüm heral
hepsi birbirinden güzelde tonlarca boyaya anlam veremedim boyasiz naturel olan yokmu ?? bu kadar boyayi bende sürsem süper görünürüm heral
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 8 Şbt 2022 #16 yilmaz27 dediki: hepsi birbirinden güzelde tonlarca boyaya anlam veremedim boyasiz naturel olan yokmu ?? bu kadar boyayi bende sürsem süper görünürüm heral Genişletmek için tıklayın... iste komsum ben yaslaninca naturel bas bagliyacagim sonra Cerezforuma boy boy resim atacagim ))
yilmaz27 dediki: hepsi birbirinden güzelde tonlarca boyaya anlam veremedim boyasiz naturel olan yokmu ?? bu kadar boyayi bende sürsem süper görünürüm heral Genişletmek için tıklayın... iste komsum ben yaslaninca naturel bas bagliyacagim sonra Cerezforuma boy boy resim atacagim ))
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Şbt 2022 #17 Annem 86 yaşında en güzeli onun başını bağlaması