merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Ags 2016 #12 Efendim sarı bez her evde mutlaka vardır. Bknız: +Anneee, kola döküldü -Sarı bezi getir oğlum +Anneee masada ekmek kırıntıları var -Sarı bezle al +Anneee sokakta kavga ediyolar -Sarı beeeeez
Efendim sarı bez her evde mutlaka vardır. Bknız: +Anneee, kola döküldü -Sarı bezi getir oğlum +Anneee masada ekmek kırıntıları var -Sarı bezle al +Anneee sokakta kavga ediyolar -Sarı beeeeez
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 5 Ags 2016 #13 Eskiden kuzine sobası vardı
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Ags 2016 #14 katip dediki: Eskiden kuzine sobası vardı Genişletmek için tıklayın... Ilk defa duydumm
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 5 Ags 2016 #15 Ben resimleri göremiyorum neden carpi var acabaaa
dderya kOkOşŞ V.I.P 5 Ags 2016 #16 ~Esinti~ dediki: Ben resimleri göremiyorum neden carpi var acabaaa Genişletmek için tıklayın... Birazdan duzenleyecegim kuzum benim resimlerin cogu kirilmis :/
~Esinti~ dediki: Ben resimleri göremiyorum neden carpi var acabaaa Genişletmek için tıklayın... Birazdan duzenleyecegim kuzum benim resimlerin cogu kirilmis :/
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 6 Ags 2016 #17 Konuyla ilgin icin tesekkur ederim deryam
r0se Forum Onuru Özel üye 6 Ags 2016 #18 katip dediki: Eskiden kuzine sobası vardı Genişletmek için tıklayın... bizde hala var.Bağ evinde. Patates atıyoruz içine en sevdiğim
katip dediki: Eskiden kuzine sobası vardı Genişletmek için tıklayın... bizde hala var.Bağ evinde. Patates atıyoruz içine en sevdiğim
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ags 2016 #19 Gül Kurusu dediki: bizde hala var.Bağ evinde. Patates atıyoruz içine en sevdiğim Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun, benim yerimede ye yanında marul maydanoz tereotu iyi gider
Gül Kurusu dediki: bizde hala var.Bağ evinde. Patates atıyoruz içine en sevdiğim Genişletmek için tıklayın... Afiyet olsun, benim yerimede ye yanında marul maydanoz tereotu iyi gider
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 8 Ags 2016 #20 dderya dediki: Ilk defa duydumm Genişletmek için tıklayın... Eh nerden duyasın bacım sen İzmir'in göbeğinde büyüdün doğalgazlı mutfağı kaloriferi tanıdın
dderya dediki: Ilk defa duydumm Genişletmek için tıklayın... Eh nerden duyasın bacım sen İzmir'in göbeğinde büyüdün doğalgazlı mutfağı kaloriferi tanıdın