Ya pardon ben kendimizden bahsettiğimizi anlamadım Ya senin aklın kesiyor mu benim kızıma öyle davranacağımı, kısıtlayacağımı falanAileye ve çevreye karşı kızsal sorumluluklar diyorsun yani haha bak aklıma geldi
ne alakası var nehir git kızını kötü yola mı düşür diyorum ben burada Kadınla erkeğin eşit olduğunu önce sen çocuklarına eşit davranarak aşılayabilirsin diyorum .Eğitim önce aileden başlar diyorum ...Bir anda olmaz ama bizler bizim neslimiz çocuklarımıza bunu aşılamalıyız ..Benim yarın bir kızım olsa ona asla 2. sınıf vatandaş muamelesi yapılmasına tahammül edemem ..Damada şiddet uygularım
Yani büyük şehirlerde bu durum daha az zaten ama küçük yerlerde daha bastırılmış yetişiyorlar. Herkes sürekli dip dibe yaşıyor, birbirlerinin dedikodusundan başka işleri güçleri yok, eğitimsizler, ana babadan öyle görmüşler, çocuklarını da öyle yetiştiriyorlar.
Geçen gün yeni bir haber okudum mesela bir köyde kız çocuğu 8 yaşından beri tam 7 yıldır tecavüze uğramış ve bütün köy bunu bildiği halde saklamış. Aklın alıyor mu, bu nasıl bir vicdan?