Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #1 Turşu Servisimiz.. Afiyet Olsun Salatalık Turşusu Fasulye Turşusu Lahana Turşusu Biber Turşusu Domates Turşusu Karışık Turşu
Turşu Servisimiz.. Afiyet Olsun Salatalık Turşusu Fasulye Turşusu Lahana Turşusu Biber Turşusu Domates Turşusu Karışık Turşu
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Ock 2012 #2 Ben hemen geldim çok severim off zeynom ne yaptın vallaha yemek saati canım çekti
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #3 berenn dediki: Ben hemen geldim çok severim off zeynom ne yaptın vallaha yemek saati canım çekti Genişletmek için tıklayın... Benimde canım çekti ve şuan yiyorum Dedim sizlerede ikram edeyim
berenn dediki: Ben hemen geldim çok severim off zeynom ne yaptın vallaha yemek saati canım çekti Genişletmek için tıklayın... Benimde canım çekti ve şuan yiyorum Dedim sizlerede ikram edeyim
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Ock 2012 #4 ZeyNoO dediki: Benimde canım çekti ve şuan yiyorum Dedim sizlerede ikram edeyim Genişletmek için tıklayın... Ahaha bide ne diyo akşamı iple çekiyorum bende yiycem
ZeyNoO dediki: Benimde canım çekti ve şuan yiyorum Dedim sizlerede ikram edeyim Genişletmek için tıklayın... Ahaha bide ne diyo akşamı iple çekiyorum bende yiycem
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2012 #6 acı turşu ve ben müthiş ikiliyizdiracıktım bunları görünce
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 4 Ock 2012 #7 fasulye turşunu kavuruyordu arkadaşım çok beğenmiştim karadenize has bir yiyecekti sanırım bizde yoktur. arkadaşım gitti kavurmadan olduk
fasulye turşunu kavuruyordu arkadaşım çok beğenmiştim karadenize has bir yiyecekti sanırım bizde yoktur. arkadaşım gitti kavurmadan olduk
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Ock 2012 #8 Bizimde sivaslı komşularımız kavurdu nefis çok severim taşındık annemde kavurmuyu bende bilemem
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #9 Bize gelin o zaman Bizde kışın nerdeyse haftada bi kaç kez Turşu kavurması olur bayılırımm
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #10 caglayagmur dediki: fasulye turşunu kavuruyordu arkadaşım çok beğenmiştim karadenize has bir yiyecekti sanırım bizde yoktur. arkadaşım gitti kavurmadan olduk Genişletmek için tıklayın... sende kavurr.. benim kardeş fasulye tursusunu pekmeze banarak yer nasıl bi midesi varsa
caglayagmur dediki: fasulye turşunu kavuruyordu arkadaşım çok beğenmiştim karadenize has bir yiyecekti sanırım bizde yoktur. arkadaşım gitti kavurmadan olduk Genişletmek için tıklayın... sende kavurr.. benim kardeş fasulye tursusunu pekmeze banarak yer nasıl bi midesi varsa