arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2012 #11 KıRMıZı dediki: sende kavurr.. benim kardeş fasulye tursusunu pekmeze banarak yer nasıl bi midesi varsa Genişletmek için tıklayın... amcam da aynısını yapar,tek değilmiş
KıRMıZı dediki: sende kavurr.. benim kardeş fasulye tursusunu pekmeze banarak yer nasıl bi midesi varsa Genişletmek için tıklayın... amcam da aynısını yapar,tek değilmiş
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #12 arz-ı hal dediki: amcam da aynısını yapar,tek değilmiş Genişletmek için tıklayın... anaa benim kardes de istisna değilmiş...sevindim buna..
arz-ı hal dediki: amcam da aynısını yapar,tek değilmiş Genişletmek için tıklayın... anaa benim kardes de istisna değilmiş...sevindim buna..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #13 Bizde pekmezde var turşuda var ama her ikisinide ayrı yemek daha iyi Hatta pekmezi hiç sevmem. Turşuyu yesem yeter bana
Bizde pekmezde var turşuda var ama her ikisinide ayrı yemek daha iyi Hatta pekmezi hiç sevmem. Turşuyu yesem yeter bana
BeReNN Alyam? Özel üye 4 Ock 2012 #14 Nasılya öyle nasıl yiyolar pekmezi sevmem ama turşu çok severim
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #15 valla bnm kardes ne bulursa pekmeze batırır sadece tursu değil pekmezle yediği..tam bi pekmez hastası
valla bnm kardes ne bulursa pekmeze batırır sadece tursu değil pekmezle yediği..tam bi pekmez hastası
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2012 #16 bende sevindim amcama senin eşin benzerin yok diyordum,bunu duyunca çok sevinecek
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 4 Ock 2012 #17 arz-ı hal dediki: bende sevindim amcama senin eşin benzerin yok diyordum,bunu duyunca çok sevinecek Genişletmek için tıklayın... demekki kimse tek deeğilmiş..
arz-ı hal dediki: bende sevindim amcama senin eşin benzerin yok diyordum,bunu duyunca çok sevinecek Genişletmek için tıklayın... demekki kimse tek deeğilmiş..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #18 KıRMıZı dediki: valla bnm kardes ne bulursa pekmeze batırır sadece tursu değil pekmezle yediği..tam bi pekmez hastası Genişletmek için tıklayın... Babam makarnanın üstüne döker bazen pekmezi
KıRMıZı dediki: valla bnm kardes ne bulursa pekmeze batırır sadece tursu değil pekmezle yediği..tam bi pekmez hastası Genişletmek için tıklayın... Babam makarnanın üstüne döker bazen pekmezi
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 4 Ock 2012 #19 ZeyNoO dediki: Babam makarnanın üstüne döker bazen pekmezi Genişletmek için tıklayın... turşudan daha vahim bi durum
ZeyNoO dediki: Babam makarnanın üstüne döker bazen pekmezi Genişletmek için tıklayın... turşudan daha vahim bi durum
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 4 Ock 2012 #20 arz-ı hal dediki: turşudan daha vahim bi durum Genişletmek için tıklayın... Esas turşu daha vahim bence Makarnanın üstüne tatlı türü döken çok var. Ama turşuyla daha bi garip olur bence
arz-ı hal dediki: turşudan daha vahim bi durum Genişletmek için tıklayın... Esas turşu daha vahim bence Makarnanın üstüne tatlı türü döken çok var. Ama turşuyla daha bi garip olur bence