Aşk -A'şk- Özel üye 7 Arl 2014 #4,116 Merhaba belki birçok arkadaşımızın bildiği bir oyundur bu ama ben yinede anlatayım... şimdi ben bir soru soruyorum ve aşağıdaki üye tuttuysa yada doğruysa TUTTU diyor. Eğer yanlış veya tutmadıysa TUTMADI... Başlıyorum; Alttaki üye kumral ?
Merhaba belki birçok arkadaşımızın bildiği bir oyundur bu ama ben yinede anlatayım... şimdi ben bir soru soruyorum ve aşağıdaki üye tuttuysa yada doğruysa TUTTU diyor. Eğer yanlış veya tutmadıysa TUTMADI... Başlıyorum; Alttaki üye kumral ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 7 Arl 2014 #4,117 Oyun çok gerilerde kaldığı için görememişsin mesajı buraya aldık @AdaNisaNur Tutmadı... Alttaki her istediğinde internete giremiyor
Oyun çok gerilerde kaldığı için görememişsin mesajı buraya aldık @AdaNisaNur Tutmadı... Alttaki her istediğinde internete giremiyor
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 8 Arl 2014 #4,118 son zamanlarda giremiyorum yani tuttu. Hayatında son zamanlarda oldukça hızlı gelişmeler yaşıyorsun.?
son zamanlarda giremiyorum yani tuttu. Hayatında son zamanlarda oldukça hızlı gelişmeler yaşıyorsun.?
Gonzaless Üye 8 Arl 2014 #4,119 Malasef Ağır Çekimde gidiyor desek yeri Olur : TUTMADI Canını Sıkan Birşey Var ?