DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2015 #4,203 Serbest Alttaki şuan kahve içiyorsun
L LâL ღ GALATASARAY ღ 12 Mys 2015 #4,204 alemdar dediki: Serbest Alttaki şuan kahve içiyorsun Genişletmek için tıklayın... Olmazz Kopya Var : )) Tuttu Sende Kahve İçiyorsun . Hatta Tahmin Edeyim Nescafe İçiyorsun Akşamda Türk Kahvesi İçeceksin : ))
alemdar dediki: Serbest Alttaki şuan kahve içiyorsun Genişletmek için tıklayın... Olmazz Kopya Var : )) Tuttu Sende Kahve İçiyorsun . Hatta Tahmin Edeyim Nescafe İçiyorsun Akşamda Türk Kahvesi İçeceksin : ))
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2015 #4,205 Kopyacı Tuttu. Şuan müzik dinliyorsun
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2015 #4,207 Bak ya nasıl bildi Tuttu. Şuan parmakların klavye üzerinde
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 12 Mys 2015 #4,209 LâL dediki: Bak Bu Tutmadı Alttaki Şuan Konudan Konuya Geçiyorsun ? Genişletmek için tıklayın... Evet, hızımı alamadım Tuttu. Biraz uykusuzsun sanırım.
LâL dediki: Bak Bu Tutmadı Alttaki Şuan Konudan Konuya Geçiyorsun ? Genişletmek için tıklayın... Evet, hızımı alamadım Tuttu. Biraz uykusuzsun sanırım.
L LâL ღ GALATASARAY ღ 12 Mys 2015 #4,210 alemdar dediki: Evet, hızımı alamadım Tuttu. Biraz uykusuzsun sanırım. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle Tuttu . Ama Çok Fazla Hissetmiyorum Şuanda Bunu Beni Bildirim Yağmuruna Tutuyorsun
alemdar dediki: Evet, hızımı alamadım Tuttu. Biraz uykusuzsun sanırım. Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle Tuttu . Ama Çok Fazla Hissetmiyorum Şuanda Bunu Beni Bildirim Yağmuruna Tutuyorsun