merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 14 Ekm 2019 #4,392 Tutmadı. "yarın işe kim gidecek ya off" diyorsun.
İreeem42 Özel Üye Özel üye 15 Ekm 2019 #4,393 merakettim dediki: Tutmadı. "yarın işe kim gidecek ya off" diyorsun. Genişletmek için tıklayın... Tutmadı. Alttakinin canı sıkılıyor
merakettim dediki: Tutmadı. "yarın işe kim gidecek ya off" diyorsun. Genişletmek için tıklayın... Tutmadı. Alttakinin canı sıkılıyor
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 16 Ekm 2019 #4,395 Uyuma hayallerim evet? Alttakinin karnı aç.
Düş Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2019 #4,396 merakettim dediki: Uyuma hayallerim evet? Alttakinin karnı aç. Genişletmek için tıklayın... eveeet çünkü nasıl beslendiğimi biliyorsun alttakinin gelecek kaygıları var
merakettim dediki: Uyuma hayallerim evet? Alttakinin karnı aç. Genişletmek için tıklayın... eveeet çünkü nasıl beslendiğimi biliyorsun alttakinin gelecek kaygıları var
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 16 Ekm 2019 #4,397 Kızım için evet Alttakinin yakınlarda bir sınavı var ?
Düş Özel Üye Özel üye 16 Ekm 2019 #4,398 oo sınavlar falan yıllar öncesinde kaldı şu havalardan çok sikayetcisin değil mi?
GeceYolcusu Özel Üye Özel üye 18 Ekm 2019 #4,399 Tuttu yagmur var bol bol ve Hava gri WSagligindan dolayi sikayetin yok?