Simurg 😉 Özel üye FENERBAHÇE 6 Ags 2020 #4,431 Polyanna dediki: Tuttu evet bilmiyorum? Alttaki şuan balkonda oturuyo Genişletmek için tıklayın... Evet bu tuttu işte Bir üstte yazdığım tahmin geçerliliğini koruyor
Polyanna dediki: Tuttu evet bilmiyorum? Alttaki şuan balkonda oturuyo Genişletmek için tıklayın... Evet bu tuttu işte Bir üstte yazdığım tahmin geçerliliğini koruyor
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2020 #4,432 Evet tuttu cidden bitsin ya ? Alttaki hız yapmayı çok sever
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 6 Ags 2020 #4,434 Evet bayılıyorum ? Alttaki gezmeyi çok sever annesiyle
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 7 Ags 2020 #4,436 Tutmadı Alttaki yarınki işlerini bugünden planladı.
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Ags 2020 #4,437 Tuttu )) Altaki simdi demli bir cay iciyor
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 7 Ags 2020 #4,438 Tutmadı ama başka bir şeyler yudumluyorum Alttaki neden uykum gelmiyor ki diye hayıflanıyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 7 Ags 2020 #4,439 Tutmadi Alltaki kesin okey oynuyor ))