yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 19 Ksm 2020 #4,501 tuttu alttaki baklavayi cok sever
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Mrt 2023 #4,504 tuttu bu gün yine yorgun geçecek
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Nsn 2023 #4,507 nazenin dediki: Tutmadı Üsteki bugün gökyüzüne bakıp gülümsedi Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle tuttu. Birde şöyle anlatayım. Şimdi işe gidiyorum. Elimde telefon tabiki forumdayım hava bozuk itici forum sıcak mutluluk verici bende ikisinin arasındaki durumu gözden geçirdim ve gülümsedim Alttaki Kesin benim paylaşanlarımı takip etmiyor
nazenin dediki: Tutmadı Üsteki bugün gökyüzüne bakıp gülümsedi Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle tuttu. Birde şöyle anlatayım. Şimdi işe gidiyorum. Elimde telefon tabiki forumdayım hava bozuk itici forum sıcak mutluluk verici bende ikisinin arasındaki durumu gözden geçirdim ve gülümsedim Alttaki Kesin benim paylaşanlarımı takip etmiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 15 Nsn 2023 #4,509 Çok doğru bir tespit altaki bugün denize gitti
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 15 Nsn 2023 #4,510 Yok bugün dağlarda gezindik tutmadı. Alttaki dağ havasını pek sever?