Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2011 #11 alemdar dediki: 350.... Genişletmek için tıklayın... Benim tuttuğum sayı bu sayıdan büyük.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2011 #12 Kızıl_Mavi dediki: 255..................... Genişletmek için tıklayın... Benim tuttuğum sayı bu sayıdan büyük.
Kızıl_Mavi dediki: 255..................... Genişletmek için tıklayın... Benim tuttuğum sayı bu sayıdan büyük.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2011 #14 MeRciMeK dediki: 190 .. Genişletmek için tıklayın... Benim tuttuğum sayı bu sayıdan büyük.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2011 #16 MeRciMeK dediki: 193 Genişletmek için tıklayın... Benim tuttuğum sayı bu sayıdan büyük.
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 1 Hzr 2011 #18 MeRciMeK dediki: Mesajlarda bi değişim olmuş sanki 431 ? Genişletmek için tıklayın... Evet tam anlatamadıgımı fark ettim ekleme yaptım Bu sayı benim tuttugum sayıdan Küçük.
MeRciMeK dediki: Mesajlarda bi değişim olmuş sanki 431 ? Genişletmek için tıklayın... Evet tam anlatamadıgımı fark ettim ekleme yaptım Bu sayı benim tuttugum sayıdan Küçük.