KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 16 Mys 2021 #21 Şekerli şeyler işte Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Mys 2021 #22 Maneviyat diyorum lüp lüp yiyilen seyler demedim Upvote 0 Downvote
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 16 Mys 2021 #23 Himmm o zaman huzur mu Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Mys 2021 #26 Sofra falan mı düşünüyorum aileler bir araya gelince ne mutluluk verir insana yaw Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Mys 2021 #27 Aileler genelde ne zaman bir araya gelir sayin işte Upvote 0 Downvote
Enda Neylersin!!! V.I.P 16 Mys 2021 #28 GüLüCüKツ dediki: Aileler genelde ne zaman bir araya gelir sayin işte Genişletmek için tıklayın... Ramazan da ,bayram da , akşam yemeği ,sabah kahvaltısı ,özel günlerde Upvote 0 Downvote
GüLüCüKツ dediki: Aileler genelde ne zaman bir araya gelir sayin işte Genişletmek için tıklayın... Ramazan da ,bayram da , akşam yemeği ,sabah kahvaltısı ,özel günlerde
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 16 Mys 2021 #29 Bu yazdiklarindan biri işte ama hangisi Upvote 0 Downvote