-araz- EYVALLAH... V.I.P 29 Ags 2012 #1 evet arkadaşlar aklımdan bir şey tuttum sorularınızı bekliyorum bilene dediğim gibi 5000
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #21 nazenin dediki: damga.. Genişletmek için tıklayın... yok yok sahra soru sorarak kolaylaştırabilirsiniz tahminleri aslında ben hemen bulunur dıye düşündüm ama Upvote 0 Downvote
nazenin dediki: damga.. Genişletmek için tıklayın... yok yok sahra soru sorarak kolaylaştırabilirsiniz tahminleri aslında ben hemen bulunur dıye düşündüm ama
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 10 Arl 2012 #22 peki kullanım alanlarını da biraz daha aç madem.. hava soğuk beynim üşüdü ondan mıdır nedir gelmiyo bişey.. Upvote 0 Downvote
peki kullanım alanlarını da biraz daha aç madem.. hava soğuk beynim üşüdü ondan mıdır nedir gelmiyo bişey..
BeReNN Alyam? Özel üye 10 Arl 2012 #23 Terazi olabilirmi ?belki sacma ama aklima o geldi Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #25 hayır zeyno elektriksiz tamamen insan gücüne dayalı hayır beren terazi değil bazen plstik bazen de demirden oluşur. yanlarında vidaları var Upvote 0 Downvote
hayır zeyno elektriksiz tamamen insan gücüne dayalı hayır beren terazi değil bazen plstik bazen de demirden oluşur. yanlarında vidaları var
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #27 TılsıM dediki: Kesici biseymi? Genişletmek için tıklayın... yok kesicei değil Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Arl 2012 #29 ZeyNoO dediki: Delgeç yada zımba mı Genişletmek için tıklayın... bravo zeynoo ödül geliyo delgeç Upvote 0 Downvote