Ç Çılgın Üye 9 Nsn 2007 #811 cırcırböcee dediki: Sarı çiçekleri suladım. B g y Genişletmek için tıklayın... Benim güzel yarim... B T B
cırcırböcee dediki: Sarı çiçekleri suladım. B g y Genişletmek için tıklayın... Benim güzel yarim... B T B
cırcırböcee V.I.P V.I.P 10 Nsn 2007 #816 Oyunun adı 3 harf 3 kelime a harfi vermedim. Buralar kurak biraz. S b d
Ç Çılgın Üye 10 Nsn 2007 #817 cırcırböcee dediki: Oyunun adı 3 harf 3 kelime a harfi vermedim. Buralar kurak biraz. S b d Genişletmek için tıklayın... Saygıdeğer süpermodum, Parantez içinde yazdığım cümlenin gelmesi muhtemel kısmıydı... Anladığınızdan eminim... Ancak yeni bir açılım yapmak içindi bu mesajım... Formata uymadığım için üzgünüm... Ben kuralları delmeyi severim ya siz? Saygılarımla... "Sen beni deli (edersin)" ): S M S
cırcırböcee dediki: Oyunun adı 3 harf 3 kelime a harfi vermedim. Buralar kurak biraz. S b d Genişletmek için tıklayın... Saygıdeğer süpermodum, Parantez içinde yazdığım cümlenin gelmesi muhtemel kısmıydı... Anladığınızdan eminim... Ancak yeni bir açılım yapmak içindi bu mesajım... Formata uymadığım için üzgünüm... Ben kuralları delmeyi severim ya siz? Saygılarımla... "Sen beni deli (edersin)" ): S M S
cırcırböcee V.I.P V.I.P 10 Nsn 2007 #818 Anladım ama oyunun seyrini değiştirmek ban sebebidir kuralları bende sevmem, aynı zamanda uymayanlara ceza kesmek görevimdir. Görev her zaman kutsaldır Sokaklar melankolik sessizdi. P s o
Anladım ama oyunun seyrini değiştirmek ban sebebidir kuralları bende sevmem, aynı zamanda uymayanlara ceza kesmek görevimdir. Görev her zaman kutsaldır Sokaklar melankolik sessizdi. P s o
rehber85 Özel Üye Özel üye 10 Nsn 2007 #819 sorma çözümsüzüm sorma... utanırım söylemem sorma nöbetlerdeyim başım duman.. V Y Z