• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Unutkanlıklarımız:)

Çağlayağmur

👪
Süper Moderatör
Buda nerden çıktı derseniz biraz önce bir ocak silemekle meşgul oldum:) Yani profiterolu görünce birden aklıma sütlaç geldi bende kalkıp sütü ocaga koydum :) tabiiii koyuş o koyuş aklımdan tamamen çıktı ve sonuç temizlik bezim ve bir kaç temizlik maddeleriyle ocağın başında kısa bir süre geçirmiş oldum. Ah bu hep unutkanlığım yüzünden :)Sizlerde unutkanlık yaparmısınız?:)

unutkanlık olmazmı .. günde ortalama 60-70 kişiyle telefon görüşmesi yapıyorum kim kimdi kime ne demiştim vs bir birine karışıyor herşeyı unutuyorum bende kısa notlar almaya başladım .. bu arada dalgınlık başka tamamen unutmak başka şey .. herkesin unutuğu şeyler vardır elbbet ... birde unutamadıkları ???

geçmiş olsun çağlam...ben nisan ayına ait kayıtları unuttum ve cuma günüü kayıtların bittiğine dair rapor verdim oysa girilecek daha kaydım varmış aklımdan çıkıp gitttiii..şimdi aklıma gelio ama geç kaldım artık...

Geçmiş olsun. Aman aman. Tehlikeli unutkanlıklar olmasın... Kimi zaman oluyor elbet. (Pek unutmam) Şuan aklıma gelmiyor. UNUTTUM :)
Bu çok zarar vermedi temizlik yapmıştım tekrar yapmam gerekti sadece:) Evet bak seninde unuttuğun varmış alemdar.
unutkanlık olmazmı .. günde ortalama 60-70 kişiyle telefon görüşmesi yapıyorum kim kimdi kime ne demiştim vs bir birine karışıyor herşeyı unutuyorum bende kısa notlar almaya başladım .. bu arada dalgınlık başka tamamen unutmak başka şey .. herkesin unutuğu şeyler vardır elbbet ... birde unutamadıkları ???

Unutkanlıkta dalgınlıkta farklı şeylerle meşguluyetten oluyor.
geçmiş olsun çağlam...ben nisan ayına ait kayıtları unuttum ve cuma günüü kayıtların bittiğine dair rapor verdim oysa girilecek daha kaydım varmış aklımdan çıkıp gitttiii..şimdi aklıma gelio ama geç kaldım artık...

teşekkür ederim Kırmızılım:)

eyvah eyvah Kırmızılım senin unutkanlığın sanırım iş yoğunlugundan kaynaklanmış. Telafisi zor unutkanlıklarımız bizden uzak olsun:)

Bu çok zarar vermedi temizlik yapmıştım tekrar yapmam gerekti sadece:) Evet bak seninde unuttuğun varmış alemdar.

Unutkanlıkta dalgınlıkta farklı şeylerle meşguluyetten oluyor.

teşekkür ederim Kırmızılım:)

eyvah eyvah Kırmızılım senin unutkanlığın sanırım iş yoğunlugundan kaynaklanmış. Telafisi zor unutkanlıklarımız bizden uzak olsun:)

Bakalım rapor hazinye yüklenmediyse pazartesi sabah hallederim yüklendiyse mecburen mayIS basına giricem...

Geri